Sedat Peker’den Cahit Özkan 'retweetleri'

Sedat Peker’den Cahit Özkan 'retweetleri'
BAE ile ilişkiler hakkında yaptığı açıklamaları AKP içinde tepki alan Cahit Özkan'a dair paylaşım yapan Emre Olur ve Akın Ün'ün paylaşımları Peker tarafından 'retweetlendi'.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın "Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu" sözlerine ilişkin tartışmaya, söz konusu ülkede yaşayan suç örgütü lideri Sedat Peker de dahil oldu.

Armağan Çağlayan'ın YouTube programında açıklama yapan Özkan'a, AKP Sözcüsü Ömer Çelik "Cahit Özkan’ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" diyerek tepki göstermişti.

Gazeteci İsmail Saymaz da Özkan'ın istifasının istendiğini duyurmuştu. Özkan'ın bugünkü Meclis basın toplantısı da gerekçe gösterilmeksizin iptal edildi.

OLUR: GAZETECİ DOSTLARINIZIN GÖZÜNDEN KAÇMIŞ OLABİLİR

Bu gelişmelerin ardından, Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Armağan Çağlayan'ın sorusuna dikkat çekti. Olur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Gazeteci dostlarımızın gözünden kaçmış olabilir. Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamalar çok önemli! Ancak haberin önemini on kat arttıracak olan ise Armağan Çağlayan'ın ‘BAE ile Sedat Peker’i susturmak için mi yakınlaştınız?’ sorusuna bu cevabın verilmiş olmasıdır" dedi.

PEKER'DEN RETWEET

Sedat Peker'in kendisi ise Akın Ün isimli Twitter kullanıcısının bir mesajını retweet etti. Ün paylaşımında, "Çok fenasın Armağan Çağlayan! Senin yüzünden Cahit Özkan kırmızı plakalı, korumalı, şoförlü, yakıtı bedava Audi'yi kaybetti :))" diyordu.

Öne Çıkanlar