Sedat Peker'den silahlı türbe ziyareti

Sedat Peker'den silahlı türbe ziyareti
Suç örgütü Sedat Peker, belinde silahı olan adamlarıyla Alevilerin Antalya Elmalı’daki Abdal Musa Türbesi’ne girdi. Peker’in türbeye girmesine yurttaşlar tepki gösterdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Aleviler için en kutsal yerlerden biri olan Antalya Elmalı’daki Abdal Musa Türbesi’ne girdi. Peker’in türbeye girmesine yurttaşlar tepki gösterdi. 

Başta akademisyenler olmak üzere muhalifleri tehdit eden, "oluk oluk kan akıtacaklarını" söyleyen, organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bayramın 2. günü yanında silahlı korumalarıyla Antalya Elmalı’da bulunan Abdal Musa Türbesi’ne girdi. Saat 17.00’de kapanan türbe Sedat Peker için 19.00’a kadar açık bekletildi.

Olayın duyulması üzerine Alevi yurttaşlar Peker’in türbeye girmesine tepki gösterdi. Alevi yurttaşlar "Bu çeteciyi kim soktu oraya hesap soracağız" diye sosyal medya üzerinden tepkiler gösterdi.

Bayram nedeniyle Antalya’da tatil yapan Sedat Peker’in geçen hafta da Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz ile çektirdiği fotoğraf kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. (PİRHA)
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar