Swansea City'li eski futbolcu saha içinde hayatını kaybetti

Swansea City'li eski futbolcu saha içinde hayatını kaybetti
Swansea City formasıyla İngiltere Premier Ligi'nde top koşturan eski futbolcu Mark Davies, 45 yaş üzeri veteran futbol maçı sırasında sahada hayatını kaybetti.

Swansea City'nin eski savunma oyuncusu Mark Davies, bir veteran futbol maçında oynarken hayatını kaybetti. Davies, Pazar günü Cardiff'te Penybont'a karşı Galler 45 Yaş Üstü Kupası finalinde Llanelli takımı için oynuyordu.

49 yaşındaki oyuncu daha önce Swansea için profesyonel olarak oynamıştı ve futbola başladıktan iki ay sonra 1991'de Avrupa Kupa Galipleri Kupası maçında Arsene Wenger'in çalıştırdığı George Weah'lı Monaco'ya karşı forma giymişti.

Swansea City kulüp sözcüsü, "Swansea City, Mark Davies'in vefatını öğrendiği için üzgün. Bu üzücü zamanda Mark'ın ailesi ve arkadaşlarıyla birlikteyiz" açıklamasını yaptı.

Davies'in öldüğü sırada formasını terlettiği Llanelli Town kulübü ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşımız Bay Mark Davies'in zamansız ölümünü duyurmak bizi mahvediyor. Bu üzücü zamanda Mark'ın ailesine en içten taziyelerimizi gönderiyoruz. Mark, yıllardır bu alanda sevdiği ve yücelttiği oyunu oynarken vefat etti. Mark, onu tanıyan herkes tarafından çok özlenecek. Gerçekten hoş bir adamdı, saha içinde ve dışında bir beyefendiydi."

Öne Çıkanlar