Trabzonspor divan başkanından Ali Koç'a: Densiz, şımarık, şirazesi kaymış

Trabzonspor divan başkanından Ali Koç'a: Densiz, şımarık, şirazesi kaymış
Trabzonspor'un Divan Başkanı Ali Sürmen, Ali Koç'a yönelik tepkisini Koç Ailesi'ne hitap ettiği sözlerle gösterdi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında, bordo-mavililerin şampiyonluğunu ilan ettiği Antalyaspor maçında asılan pankart nedeniyle başlayan tartışma araya Ekrem İmamoğlu'nun da girmesiyle büyümüştü.

Son olarak Trabzonspor'un Divan Başkanı Ali Sürmen de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tartışmaya dahil oldu ve Fenerbahçe Başakanı Ali Koç'a yönelik, "Koç Ailesi’nin, bu şımarık ve şirazesi kaymış çocuklarının, yanlış yolda olduğunun bir an önce farkına varması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

'KÖKLÜ BİR KULÜBÜN BAŞKANININ AĞIRLIĞINA YAKIŞMAYAN SÖYLEMLER'

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sürmen, Erol Toy tarafından yazılan ve Vehbi Koç'un hayatını anlatan "İmparator" kitabına gönderme yaparak, Vehbi Koç'un örnek alınacak bir hayatı olduğunu söyledi.

"Hakeza Koç Ailesi'nin fertlerini, başta Sayın Rahmi Koç olmak üzere saygın buluruz" diyen Sürmen, "Torun Ali Koç'un köklü bir kulübün başkanının ağırlığına yakışmayan söylemlerine cevap verilmiyor ise cevap verilme saygınlığını kaybetmesinden ve atalarına olan saygıdandır…" dedi.

'ŞIMARIK, ŞİRAZESİ KAYMIŞ ÇOCUKLAR...'

"Trabzonspor'un başarısına, Trabzonlu spor adamları ve siyasilere dil uzatması artık densizliğe ulaşmıştır" diyen Sürmen, "Koç Ailesi'nin, bu şımarık ve şirazesi kaymış çocuklarının, yanlış yolda olduğunun bir an önce farkına varmasında, Koç Ailesi adına fayda vardır" diye yazdı.

Öne Çıkanlar