Üç gündür kayıp olan inşaat işçilerinin öldürüldüğü ortaya çıktı

Üç gündür kayıp olan inşaat işçilerinin öldürüldüğü ortaya çıktı
Sıva yapmak için gittikleri evde öldürülen amca ve yeğeni için 3 gün önce kayıp ihbarı yapılmış.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Beldesi'nde toprağa gömülü iki erkek cesedi bulundu.

Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan cesetlerin 3 gün önce kaybolan Salim Çatma ve Soner Çatma oldukları anlaşıldı.

SIVA YAPMAK İÇİN GİTMİŞLER

Amca yeğen olan Salim Çatma ve Soner Çatma'nın, Serkan A.. isimli TTK'de hint keneviri ekimi suçu nedeniyle sabıkalı kadrosunda çalışan bir kişinin evine sıva yapmak için gittikleri ve ailelerinin kayıp başvurusunda bulundukları öğrenildi.

Yeşilyurt Mahallesi'ne geçen 17 Temmuz günü çalışmak için giden Salim Çatma'dan bir daha haber alınamadı. Bunun üzerine Salim Çatma'nın ailesi durumu Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirerek kayıp ihbarında bulundu.

TRAKTÖRLE ORMANLIK ALANA GÖTÜRÜP GÖMMÜŞLER

Zonguldak Pusula gazetesinin haberine göre arama yapılan evlerde cinayete ilişkin iz ve emarelere rastlanılması üzerine İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, JASAT, Olay Yeri İnceleme, Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı, Perşembe Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin kapsamlı çalışması sonucunda Salim Çatma ve birlikte inşaat işinde çalıştığı öğrenilen Soner Çatma'nın da, Serkan.A. tarafından silahla öldürüldüğü tespit edildi. S.A.'nın, cinayetin ardından İ.T.A. ve F.Ç. ile birlikte cesetleri traktör ile ormanlık alana götürerek gömdüğü tespit edildi. Cesetlerin gömüldüğü değerlendirilen ormanlık bölgede iz takip ve kadavra köpeklerle birlikte yapılan arama sonucunda Salim Çatma ve Soner Çatma'nın cesetlerine gömülü vaziyette ulaşıldı.

8 ŞÜPHELİDEN 5'İ YAKALANDI

Valilik tarafından yapılan açıklamada ise, "Olaya karıştığı tespit edilen 8 şüpheliden M.G., S.N.A., D.A., F.Ç. ve Y. E. isimli şahıslar C. Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış olup, S.A., İ.A. ve S.K. isimli şahısları yakalama çalışmalarına devam edilmektedir" ifadeleri yer aldı. (DHA)

Öne Çıkanlar