Urfa'daki kavgada ölü sayısı 7'ye yükseldi

Urfa'daki kavgada ölü sayısı 7'ye yükseldi
Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgasında çok sayıda kişi de yaralandı.

Urfa’nın Siverek ilçesinde aralarında husumet bulunan akraba iki aile arasında çıkan ve 6 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından, yakınlarının durumunu öğrenmek için hastaneye giden bir kişi daha kazada hayatını kaybetti.

Olay sırasında 4 kişi hayatını kaybederken, yaralıların yakınları tarafından hastaneye götürüldüğü sırada meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Çeltik Mahallesi’ndeki arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan yakınlarını hastanede ziyaret etmeye giden Seydo Endez (53) idaresindeki 23 K 1759 plakalı otomobil, Siverek Devlet Hastanesi kavşağında Mehmet Alak'ın kullandığı 63 F 1824 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Kazada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Endez, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olay nedeniyle ölenlerin sayısı 7 oldu.

Dün sabah saatlerinde İzol aşireti mensupları arasında çıkan silahlı kavgada ilk olarak 4 kişi ölmüştü. Kavgadan kaçanların içinde bulunduğu otomobilin yolda çarptığı 2 kişi de yaşamını yitirmişti. erginliğin yaşandığı ilçede geniş güvenlik önlemi alınırken, yaralıların getirildiği hastanenin bahçesinde taraflar arasında çıkan arbede ise, polisler tarafından havaya uyarı ateşi açılarak sonlandırıldı. (DHA)

Öne Çıkanlar