Valilik açıkladı: Sağlık çalışanlarının yıllık izinleri iptal edildi

Valilik açıkladı: Sağlık çalışanlarının yıllık izinleri iptal edildi
Antalya Valiliği, söz konusu karara, şu an izinde olanların da dahil olduğunu duyurdu.

ARTI GERÇEK-Antalya Valiliği, kentteki sağlık personellerinin yıllık izinlerinin ikinci bir duyuruya kadar iptal edildiğini duyurdu. Bu karara, şu an izinde olanların da dahil olduğunu belirtti.

Antalya Valiliği’nden yapılan açıklamada, sağlık çalışanlarına yönelik İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca alınan yeni karar duyuruldu. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda görevli tüm sağlık çalışanlarının yılık izinlerinin iptal edildiği belirtilen kararda şöyle denildi:

"1. İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun 09.08.2021 tarihli ve 2021/46 nolu kararının 2. maddesinin "Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ile bağlı kurum, kuruluşlarında görev yapan tüm personelden; halen yıllık izinde olanların yıllık izinlerinin (şua izni dahil) iptaline, yeni yıllık izin taleplerinin ise ikinci bir talimata kadar durdurulmasına," iptal edilmesine,

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulumuzca, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi ve 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. maddeleri uyarınca, 08.09.2021 tarihinde oybirliği ile karar verilmiştir. Tüm kamuoyuna ve vatandaşlarımıza duyurulur."

Öne Çıkanlar