Yeni Şafak'taki brifing: Sorunların kaynağı çok iyi Türkçe konuşan Rothschild ailesi

Yeni Şafak'taki brifing: Sorunların kaynağı çok iyi Türkçe konuşan Rothschild ailesi
Yeni Şafak'a ekonomi anlatan sanat tarihçisi İbrahim Ufuk Kaynak, sorunların kaynağını "Çok iyi Türkçe konuşuyorlar. Pancar çorbası, mısır ekmeği yiyen Rothschild ailesi..." diye anlattı.

Arkeoloji ve sanat tarihçisi İbrahim Ufuk Kaynak, TVNET programcısı Taha Hüseyin Karagöz’ün sosyal medyada paylaştığı bir videoda ekonomiyle ilgili görüşlerini anlattı.

Kendisine ekonomiyle ilgili sorulan soru üzerine konuştuğu söylenen Kaynak'ın sözleri videoya da alındı.

Ersin Çelik ile Yeni Şafak'ta 'Hafıza' isimli bir program da yapan Kaynak, bu sözleri kendisinin demediğini, John Perkins’in ‘Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları’ adlı kitabında dile getirildiğini ifade etti. 

Kaynak, dünyayı yönettiğini iddia ettiği Rothschild ailesi gibi büyük ailelerin tek hedefinin Türkiye olduğunu belirterek şunları söyledi:

'BÜTÜN ÜLKELER TESLİM OLDU, TÜRKİYE DİRENİYOR'

"Adamların elindeki paranın miktarı 18 rakamlı. Bütün ülkeleri teslim aldılar. Türkiye tam bitmek üzereydi direnmeye başladı. O direnci kırmak istiyor. Şu anda hiçbir ülkenin parasına saldırılmıyor. Sadece Türkiye'ye saldırılıyor. 

'SENDEN BENDEN İYİ TÜRKÇE KONUŞUYORLAR'

Bizden ne istiyorlar; diz çökmemizi, yalvarmamızı. Bizim 'Bırak peşimi abi' dememizi. Kim istiyor? Bir tek aile. Size komik gelecek. Çok iyi Türkçe konuşuyorlar. Pancar çorbası, mısır ekmeği yiyen bir Rothschild ailesi istiyor. Bunları ekranda söyleyemiyorum, biliyor musunuz?

Senden benden iyi Türkçe konuşuyorlar. Bütün çocukları Türkçe biliyorlar. Hepsine öğretiyorlar. Çünkü onların temelinde Kırım Türklüğü var. Hazar İmparatorluğu'ndan gelme.

Yani Yahudiliğe dönmüş Türklerden. Biz Müslüman Türküz. Onların içinde bir grubun Yahudilikle hiçbir bağlantısı yok. Aralarında Keops piramidine tapanlar da var.

O piramit var ya Amerikan bir dolarındaki göze bakın. Adam kendisini onun da üzerinde, Tanrı olarak görüyor. Ve şu insancıklar bana niye direniyor diyor. Bu Türklere ne oluyor diyor. Bütün dünya kabul etti, bunlar bana neden direniyor diyor." 

Öne Çıkanlar