Yusuf Kaplan, Erdoğan'ı eleştirdiği mesajını sildiği için özür diledi, sonra özür masajını da sildi

Yusuf Kaplan, Erdoğan'ı eleştirdiği mesajını sildiği için özür diledi, sonra özür masajını da sildi
Şehir Üniversitesi'nin kapatılmasını eleştiren mesajını 'Silmek zorundaydım özür dilerim' diyerek silen Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, özür mesajını da sildi.

Şehir Üniversitesi ve Bilim Sanat Vakfı'na kayyım atandığında ilk tepki gösteren AKP'lilerden biri olan Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, üniversitenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla kapatılmasına da tepki gösterdi.

TEPKİ GÖSTERDİĞİ İLK TWEETİ AKP'LİLERDEN GELEN TEPKİLER ÜZERİNE SİLDİ

Twitter hesabından paylaştığı medsajında, "İstanbul Şehir Üniversitesi kapatılmış. Zaten çok berbat bir eğitim sistemi var ülkede. 40 yıllık bir birikimin siyasî mülahazalara kurban gitmesi kötü. Kurucularının siyasî konumu yanlış olabilir ama ülkenin medeniyet birikimini özümsemiş bir üniversitenin kapatılması vebaldir" ifadeleri kullanan Yusuf Kaplan, daha sonra yazdığı mesajı silmesi dikkat çekti.

MESAJINI SİLDİĞİ İÇİN YAPTIĞI ÖZÜR AÇIKLAMASINI DA SİLMEK ZORUNDA KALDI

Paylaştığı ikinci mesajda, ilk tweeti sidiği için özür dileyen Yusuf Kaplan, "ÖZÜR, önceki tweeti sildim. Silmek zorundaydım. Özür dilerim. Bu kadar hakareti hak edecek biri değilim. Yanlışa yanlış, doğruya doğru, dedim hep. İlkem bu. Siyasetin de siyasetçilerin de peşinden koşturmadım. Beni bu kuyuya çekmeyin lüften. Derdim hakikat, gerisi teferruat" ifadeleri kullandı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan'ın daha sonra özür dilediği ikinci tweeti de sidiği görüldü. (HABER MERKEZİ)

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar