AKP'nin Kadıköy vapur iskelesinin üzerine pankart asması tepki çekmişti.
CHP lideri, '23'ü sabahı bile hile yapabilirler. Her türlü kontrolü, denetimi yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak' dedi.
Binali Yıldırım, 'İsmail Küçükkaya taraf' diyen yurttaşa 'Önemli değil' yanıtı verdi.
23 Haziran’da İstanbul seçimleri için görevlendirilen 29 sandık görevlisinin AKP üyesi olduğu ortaya çıktı.
Bloomberg: CNN'den şikayetçi olan sadece Donald Trump değil.
23 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, Karadenizlilerin yoğun olarak yaşadığı Sarıyer’de, seçmenlerin gündeminde “Pontusçu" tartışması var.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bize itimat edin, sadece 6 ay biraz dişinizi sıkın.
Doç. Dr. Burak Bilgehan Özpek’e göre, Türkiye’nin S-400 konusunda vereceği karar aslında AKP’nin geleceğini de belirleyecek. Ama alması ya da vazgeçmesi, her iki durumda da kaybedecek.
AKP’nin, askerlik yasa önerisi için yapacağı kapalı toplantıda, yasada cumhurbaşkanına tanınan yetkileri tırpanlanması gündemde.
Devletin valisi olmaz zira valilik kurumu devletin sadece merkezi ayağını temsil eder, devletin yerel kamu hizmeti ayağı ile ilgili yani yerel devlete ilişkin bir işlevi yoktur.
AKP'li Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'na yönelik 'Pontus' imasını Twitter'dan paylaşan İsmail Saymaz'ın tweetlerini mahkeme kararıyla sildirdi.
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaş kriterinde yeni düzenleme olabilceğini söyledi
AKP'nin İstanbul adayı ortak yayına ilişkin konuştu.
Uğur Dündar, Twitter hesabından açıklama yaptı.
İmamoğlu ve Yıldırım arasındaki fark 200 bini zorlayacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yapımına başlanan Beyoğlu Okçuluk Müzesi için 7.3 milyon lira bütçe ayırdı.
AKP'li Ünal ile ile CHP'li Altay İstanbul'da basın toplantısı düzenledi.
Kadıköy'deki vapur iskelesine konan polis bariyerleri nedeniyle yolcular AKP standının önünden geçmek zorunda kalıyor.
Toplantılarda, işe alımlarda yaşanan haksızlıklar, çocuk evlilikleri, iş kazaları, Karadeniz'deki rant hedefli yapılaşma ve uyuşturucuya ilişkin şikayetler dile getirildi.
Seçimlerden 1 ay önce AKP’ye yakın firmaya, 31 Mart’tan 13 gün sonra ödenmek üzere 18 milyon 903 bin liralık çek verildiği ortaya çıktı.
Teklife göre askerlik çağı, Cumhurbaşkanınca beş seneye kadar uzatılabilecek veya kısaltılabilecek.
Bayramiç Belediye Başkanı CHP'li Mert Uygun, AKP Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel'den suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
AKP’nin kamu kaynaklarını nasıl israf ettiğini çürümeye terk edilen metrobüsler bir kez daha gösterdi. Kimi çürüyor, kimisi günde bir kez göstermelik sefere çıkıyor.
'FETÖ borsası' soruşturmasında tutuklanan avukatın KADEM Hukuk Komisyonu'nda yer aldığı ve AKP Kadın Kolları üyesi olduğu ortaya çıktı
AKP'lilerin bayraklarla İYİ Parti çadırına gelmesi üzerine iki grup arasında arbede yaşandı.
Tatvan Belediyesi binasındaki Kürtçe tabelanın kaldırılması ilçe halkının tepkisini çekti. Halk 'belediye başkanı tabela ile uğraşacağına caddelerde toplanmayan çöpleri toplatsın' diyor.
'Yemeden, içmeden, uyumadan çalışacağız ki AKP’ye ders verelim.'
AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım 'hemşehrimsiniz' dediği Urfa’da, kadro isteyen taşeron işçiye ‘Lafı uzatıp zurna yapma' diye çıkıştı.
'Kesin şu saçmalığı kardeşim.'
Milli Eğitim Bakanlığı, iktidarın büyük önem verdiği imam hatip liseleri için yine kesenin ağzını açtı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.