Mescid-i Aksa'daki gerilimi değerlendiren Arap Birliği'nden, 'İsrail ateşle oynuyor, bölgedeki çatışmaların temelini dine kaydırmak istiyor' açıklaması geldi.
Metal dedektörlerin kaldırılması sonrasında Müslümanlar ibadet için Mescid-i Aksa'ya geri döndü ancak İsrail polisi yine müdahale etti.
Erdoğan'ın suçlamaları İngiliz basınında yer buldu
"Osmanlı dönemi geride kaldı" açıklaması yapan İsrail'e Dışişleri Bakanlığı yine Osmanlı göndermesi ile cevap verdi
İsrail Başbakanı Erdoğan'a yanıtını Kürtlere ve Kuzey Kıbrıslılara yapılanlara gönderme yaparak verdi
Erdoğan'ın Mescid-i Aksa açıklamasına İsrail'den yanıt geldi: İsrail'e vaaz verecek son kişi Erdoğan'dır.
İsrail Kabinesi metal dedektörlerin gelişmiş gözetleme sistemleri ile değiştirileceğini açıkladı.
Amman'daki büyükelçiliğe açılan ateş sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
İsrail Bölgesel İşbirliği Bakanı Tzachi Hanegbi'den Filistin'le gerilimi tırmandıracak açıklama: Katiller bize katilleri nasıl arayacağımızı söyleyemez.
Papa Francesco, Mescid-i Aksa'daki yeni güvenlik önlemleri nedeniyle çıkan çatışmalara ilişkin açıklama yaptı.
Bölgede İsrail ve Filistin arasındaki ilişkilerin tamamen kopmasına yol açan Mescid-i Aksa'nın kapısına yerleştirilen metal dedektörler kaldırılıyor.
Ramallah'ta düzenlenen bıçaklı saldırıda üç Yahudi yerleşimci hayatını kaybetti
Açıklamayı, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas yaptı. karar, Mescid-i Aksa'da dedektörler kaldırılıncaya kadar geçerli olacak.
Mescid-i Aksa Hatibi, İsrail polisinin yatsı namazından sonra cemaate yaptığı müdahalede plastik mermiyle vuruldu
Mart'tan bu yana hapishanede tutulan İsrailli askerin cezası ev hapsine çevrildi
Üç kişinin hayatını kaybettiği saldırı nedeniyle bugün Mescid-i Aksa'da cuma namazına izin verilmeyecek
Haaretz gazetesi, ABD ve İsrail'in Suriye konusunda gizli görüşmeler yürüttüğünü duyurdu. Gazete, Suriye'nin güneyine ABD askerinin yerleştirilmesinin konuşulduğunu yazdı
İsrail ordusu son bir haftada beşinci kez Suriye ordusunu vurdu
İsrail gizli servisi Mossad, casusluk alanında yeni fikir ve teknikler için proje başına 570 bin dolarlık fon kurdu. Fon, sivil şirketlerle iletişim kurarak çalışacak.
İsrail, Gazze'ye yönelik hava bombardımanı düzenledi.
İsrail ordusu, Suriye topçu birliklerinin bulunduğu mevziler ile mühimmat dolu bir aracı vurduğunu duyurdu.
İsrail Hava Kuvvetleri, Golan Tepeleri'nde İsrail'in kontrolündeki bölgeye mermi atışlarına misilleme olarak, Suriye ordusuna ait mevzileri ve tankları vurduğunu açıkladı.
IŞİD karşıtı koalisyon cihatçıları takip için küresel veri ağı kuruyor. Koalisyonun Amerikalı temsilcisi, cihatçıların en çok Türkiye yolunu kullandıklarını söyledi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mavi Marmara tazminatlarının ödendiğini açıkladı.
İsrailli Hayom gazetesi, Türkiye'nin kurumları aracılığıyla Mescid-i Aksa'ya milyonlarca dolar akıtarak Doğu Kudüs'te bir nüfuz alanı yaratmaya çalıştığını yazdı
Bahreyn Krallığı, Filistin topraklarının işgali nedeniyle İsrail'e tavırlı.
ABD Güvenlik Ulusal eski Danışmanı Michael Flynn ve Türk iş adamı Ekim Alptekin'in merkezinde bulunduğu skandala İsrail de dahil oldu
Netanyahu, Filistin'in Batı Şeria bölümüne yeni yerleşim yeri inşa edeceklerini duyurdu.
Ortadoğu’daki ülkelerde doğru dürüst bir ordu bulunmaktadır. Trump’ın Suudilerle anlaştığı yardım ise sadece ekonomiktir ve politik değil.
türkiye’de, özellikle iktidara yakın islami çevreler, filistin’le ilgili faaliyet ve söylemlerini son bir yıl içinde, kudüs’ün islamlaştırılmasına odakladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.