Suriye Suriye ordusunun Mınbiç'in tamamında kontrolü ele geçirdiğini duyurmuştu.
Putin'in Suriye Özel Temsilcisi: Harekat Suriye'nin kuzeyindeki ‘mezhepsel dengeyi alt üst edebilir.
Rusya Savunma Bakanlığı Mınbiç'in durumuna ilişkin açıklama yaptı.
Biz bu filmi tarihte görmüştük, hatta nokta atışı yaparak söyleyelim; Suriye tarihinden görmüştük.
Belki sınırlı süreli ve sınırlı amaçlı bir harekâta çok da ses etmeyebilecek Rusya, Erdoğan’ın mega hedefleri karşısında oyunun denklemini tümüyle değiştirmeye karar vermiş görünüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile Hulusi Akar da Rus ve Fransız mevkidaşları ile görüştü.
Suriye devlet televizyonu İhbariye, 'Suriye ordusu birlikleri, Halep bölgesinin Menbiç'e girdi' bilgisini geçti. Suriye sesmi ajansı SANA ise 'Suriye ordusu birlikleri Menbiç'e girdi' dedi.
Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, Türkiye’yi Suriye’nin kuzeyindeki durumla doğru orantılı hareket etmesi ve Suriye’deki siyasi çözüm sürecini engellememesi konusunda uyardı.
Muslim, hapisten kaçan IŞİD'lilerle ilgili olarak 'Biz kimseyi serbest bırakmadık. Kaçanlar Türkiye'nin kampı ve cezaevlerini bombalamaları sonucu kaçtılar' dedi.
SMO adlı cihatçı grubu, 'talimatın gelmesinin ardından Mınbiç için operasyonun başladığını' açıkladı
Kürtlerle anlaşan Şam Yönetimi Kuzey Suriye’ye girdi. Ankara’ya IŞİD kalıntılarını toparlamak görevi kaldı.
Kosaçev, 'Türkiye-Suriye arasında sıcak çatışma riski yok' açıklamasını yaptı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, 'umarım başlamaz ama biz hazırız' dedi.
Savaş, yıkım, yerinden edilme ve ölümden başka bir şey getirmiyor. Akıncı’nın dediği gibi adına ne derseniz deyin, akan kan oluyor.
BMGK'nin ortak bir açıklama yapabilmesi için 15 üye ülkenin, oy birliğiyle karar alması gerekiyor.
Nijeryalı büyükelçi 'Rusya’nın yardımıyla Boko Haram örgütünü ortadan kaldırabileceğimize inanıyoruz' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, harekât ile ilgili ilk açıklamalarını yaptı.
Rusyalı şakacı Aleksey Stolyarov ve Vladimir Kuznetsov'un gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Graham 'Açık söylemek gerekirse QSD sorununu anlayışla karşılıyorum' dedi.
Netanyahu, 'İsrail, insani yardımları mağrur Kürt halkına yaymaya hazır' ifadelerini kullandı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suudi Arabistan’a yapacağı ziyareti öncesi Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), ilk denizaşırı ofisinin Suudi Arabistan'da açılacağını duyurdu.
Lavrov: Tavrımız Suriye’nin bu bölgesindeki sorunların, Şam ve Kürtlerin temsilcileri arasında diyalog yoluyla çözülmesinden yana.
İslam’ın şu anda bile Rusya’nın politik yapılanmasında ve toplumsal hayatında çok önemli rol oynadığı bilinen bir şeydir ve durumun nasıl gelişeceğini ancak zaman gösterir.
Olay anının görüntüleri bir başka aracın kamerasından kaydedildi.
Faysal Mikdad’ın açıklaması ABD’nin asker çekme kararına karşılık Suriye'den ilk resmi tepki oldu.
Peskov 'Oradan hangi askerlerin çekildiğini, sayılarının ne olduğunu, çekilip çekilmediklerini henüz bilmiyoruz' dedi.
Kremlin Sözcüsü, Suriye'ye planlanan operasyona ilişkin konuştu.
Putin, 2014 yılındaki doğum gününde de tayga ormanlarına gidip 9 kilometre yürümüştü.
Rusya’nın İran Büyükelçiliği, Rus gazeteci Yulia Yuzik’in Tahran’da tutuklandığını duyurdu.
Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’ndaki Şiveluç yanardağının patlayarak havaya 10 km yüksekliğinde kül püskürttüğü belirtildi.
Bal tuzağı, casusluk faaliyetlerinde kadınlar aracılığıyla erkek hedefe yaklaşabilme taktiği olarak kullanılıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.