Bu, bakanların Joe Biden'ın Başkan olarak göreve başlamasından bu yana gerçekleştirdiği ilk yüz yüze görüşme oldu.
Yılmaz, 'Geliri ve serveti tamamen döviz cinsi olanlar hariç 83 milyonluk Türkiye bu kararla daha da fakirleşecek. Sabit ve dar gelirlilerin geçim sıkıntısı daha da ağırlaşacak' dedi.
Macron, 2022 seçimlerinin sonuçlarını etkilemeye yönelik müdahale girişimleri olacağını öne sürdü.
Financial Times'ta yayın kurulu imzasıyla yayınlanan 'Erdoğan'ın ekonomideki kötü yönetiminin trajedisi' başlıklı yazıda, Türkiye'nin kırılgan hale geldiğine dikkat çekildi.
Economist dergisi, Naci Ağbal'ın görevden alınmasının ardından Türk Lirası'ndaki değer kaybını yorumladı, Türkiye'nin döviz kriziyle karşı karşıya olduğunu yazdı.
AB’nin Türkiye için yeni yol haritası, yapıcı tutum karşılığında teşvik, gerilimi artıracak adımlar karşılığında ise ağır sonuçlar doğurabilecek ekonomik yaptırımlar öngörüyor.
BM İnsan Hakları Ofisi: Belirsiz bir şekilde tanımlanan terör suçlamaları, muhalif olarak algılanan kişilerin hedef alınması ve susturulması için yöneltilmeye devam ediliyor.
Anthony Blinken: Ankara'yla görüş ayrılıkları yaşadığımız bir sır değil.
Kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türkiye'nin sermaye kontrolü uygulaması ihtimalinin "yükseldiğini" ancak bunun dışındaki seçeneklerin daha olası olduğunu belirtti.
Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında 70 milyondan fazla Sinovac aşısı yapıldı.
'Diplomasi faaliyetlerimizle, her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu faşist iktidar kadınlar nezdinde yok hükmündedir.'
'İstanbul Sözleşmesi’nin feshiyle zafer çığlıkları atan kesimler şimdiden başka isteklerini sıralamaya başladılar'
AKP'de sözleşmenin feshine gerekçe olarak, 'eşcinselliği normalleştirme sonucu doğurabilecek olması' gösteriliyor.
WSJ, Türkiye'nin sorununun, Merkez Bankası'nın Erdoğan'ın kontrolü altında olmasından çok, Erdoğan'ın bu kontrolü kötüye kullanmasından kaynaklandığını yazdı.
Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ı görevden almasının ardından Dolar/TL kuruyla birlikte altın fiyatları da arttı. Gram altın bugün 30 TL'den fazla yükseldi.
Merkez Bankası'nda yaşanan başkan değişikliği geniş yankı uyandırırken, uluslararası kuruluşlar kısa vadede belirsizliğin arttığına, şeffaflık ve öngörülebilirliğin önemine dikkat çekti.
Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, HDP'ye kapatma davası ve İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin, Türkiye'nin AB'ye 'yanlış sinyaller gönderdiğini' söyledi.
Görgü tanıkları, Rusya'nın hava saldırılarının Türkiye sınırı boyunca yoğun nüfuslu mülteci kampları yakınlarına yapıldığını söyledi.
İhvan yetkilisi Türkiye basın yayın kurallarına uyulması gerektiğini ve Türkiye'nin bunu talep etme hakkı olduğunu söyledi.
'Ya faizler indirilecek ya da bir bahane ile 100 milyar TL bütçe aktaracaklar. Ancak bir nehirde iki kez yıkanılmaz, bunun kurda, enflasyonda ve ekonomik güvende etkisi korkunç olur.'
Türkiye, merkez bankası başkanı görevden alma liginde de birinciliği kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.
Türkiye'de toplam Coronavirus vaka sayısı 3 milyonu aştı.
Söylemez, Türkiye'nin yüzleşeceği sonuçlara dair, 'CDS'ler yükselecek, devlet ve özel sektör eurobondlarına satış gelecek, Türkiye'nin yurt dışından fon bulması güçleşecek' dedi.
AKP hükümeti kadınların yaşam hakları için kritik önemde olan İstanbul Sözleşmesi'ni feshederken, yurt genelinden kadın ölümleri haberleri gelmeye devam ediyor.
'Türkiye’nin demokrasiden yana olanlarının seçimleri beklemeden ‘demokrasi ittifakında’ yan yana gelmeleri şart.'
Dün yapılan olağanüstü toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanı’nın ülkeyi yönetemediği çok aşikâr. Türkiye’yi bir an önce erken seçime götürmesi gerekiyor' dedi.
Avrupa Konseyi'nin açıklamasında 'Yalnızca Türkiye’de değil, Avrupa’da ve ötesinde de kadınların korunmasını tehlikeye atıyor' dendi.
Saldırıda ilk belirlemelere göre, 1 kişi yaşamını yitirdi ve 2 kişi yaralandı.
ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey: Parti kapatmak genelde iyiye yorulmaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.