Almanya Başbakanı Angela Merkel'in 24 Ocak tarihinde Türkiye'ye geleceği açıklandı. Merkel Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi dünyası ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelecek.
Fitch, zayıf para politikası kredibilitesi ve reel faizlerdeki büyük düşüşün, Türkiye'nin BB- olan kredi notu üzerinde baskı yaratmaya devam ettiğini belirtti.
Libya Ulusal Ordusu Komutanı Halife Hafter, Berlin’e gitmeden önce özel bir uçakla Atina'ya gitti.
Libya Temsilciler Meclisi Başkanı Salih, Moskova toplantısıyla ilgili, 'Türk politikacıların varlığı durumu zorlaştırdı. Krizin büyümesine yol açtılar ve çözümünde yer almamalılar.' dedi.
BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi'nin son durum raporunda, 'artan' saldırıların bir sonucu olarak insani durumun bozulmaya devam ettiği söylendi.
Rusya doğal kaynaklar bakımından dünyanın en büyük liderlerindendir ama bundan faydalananlar sadece Gazprom gibi büyük şirketlerin sahipleridir.
Bugünkü ihlaller, ateşkesin ardından ilk hava saldırıları olma özelliği taşıyor.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal Bin Farhan, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine dönük askeri müdahalesine ülkesinin karşı olduğunu belirtti.
Raporda, HDP'li belediye başkanlarının tutuklanmasıyla seçim sonuçlarının yok sayıldığı vurgulandı.
ABD'li diplomat Hood, 'S-400 alımı muhtemelen yaptırımların tetikleyicisi olur, bu yüzden partnerlerimize bu alımı yapmamayı tavsiye ediyoruz' demişti.
The Guardian, cihatçılara 2 bin 100 dolar maaş verileceğini ve Türkiye vatandaşlığı vadedildiğini yazdı.
Türkiye’nin CDS puanı üç yıl önce Brezilya, Rusya, Güney Afrika ile başa baştı. Şimdi bu ülkeler lig atlarken, yeni rakipler Mısır, Kenya, Ruanda, Senegal oldu.
SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, yurttaşın AKP iktidarına verdiği kredinin dolduğunu vurguladı.
Wikipedia'nın kapatılmasını haklı gösteren vahim nitelikte bir içerik olmadığı belirtildi.
Erdoğan'ın her fırsatta Türkiye'yi kıskandığını yinelediği Almanya'da federal hükümet bütçesi 13,5 milyar euro fazla verdi, rezervlerdeki para 48 milyar euro oldu.
Fayiz Es Sarrac, Libya'da ateşkes anlaşması için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı.
Kürt siyasetçi Hevrin Halef'in Türkiye destekli Ahrar El Şarkiye tarafından öldürüldüğüne ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
Halife Hafter, geçen saatlerde anlaşmayı imzalamadan Moskova'dan ayrılmıştı.
QSD Komutanı Mazlum Ebdi, Erdoğan'ın Müslüman Kardeşler üzerinden yeni Osmanlı planları kurduğunu söyledi.
'Türkiye'de kadın vücudu üzerinden politika üretiliyor. Kadın eve kapatılmak isteniyor.'
Ulusal Mutabakat Hükümeti, geçtiğimiz haftalarda Türkiye'den asker desteği istedi. Türkiye de Libya'ya asker göndermeye başladı.
13 Ocak, Libya ve Suriye krizinin sıcak noktası, bu sorunların hemen tüm muhataplarının buluştuğu Moskova’daydı. Görüşmeler, Rusya’nın Ortadoğu meselelerinde artan etkinliğinin altını çizdi.
MİT Başkanı Hakan Fidan'ın katıldığı belirtilen toplantıda Suriye, Türkiye'nin topraklarından derhal ve tam olarak çekilmesini talep etti.
Moskova’da bugün yapılan Libya müzakerelerinin ardından Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, tarafların oluşturulan taslak metne olumlu baktıklarını açıkladı.
Halife Hafter'e yakın El Arabiya, Libya'da ateşkesin taslak metninde yer alan maddeleri açıkladı.
CHP’li İlgezdi Aile Bakanlığı’nın verilerine dayandırdığı bilgiye göre kadınlar her 7 buçuk dakikada bir şiddete uğruyor.
Dünya çapında yapılan liderlere güven araştırmasına göre Türkiye'de en az güvenilen lider Trump, en çok güvenilen lider ise Rusya Devlet Başkanı Putin. İşte araştırma sonuçları...
İnsansız Hava Aracı'nın havan mermisi taşıdığı belirtildi.
İki ismin Libya'da yürürlüğe giren ateşkes başta olmak üzere, ikili ilişkiler ve Libya'daki iç savaşın seyrinin ele alınması bekleniyor.
Görüşmelerde, Libya başta olmak üzere güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulması öngörülüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.