Boşandığı erkek tarafından vurulan kadın 12 gün sonra öldü
Çankaya'da boşandığı Mehmet Eroğlu'nun tabancayla vurup bir süre başında beklediği üç çocuk annesi Pelin Ceylan, tedavi gördüğü hastane 12 gün sonra vefat etti.

Artı Gerçek- Ankara'da boşandığı Mehmet Eroğlu isimli erkek tarafından silahla vurulan Pelin Ceylan 12 gün sonra vefat etti.
3 kez cerrahi müdahale geçiren Ceylan, uygulanan tedavilere olumlu yanıt vermedi. 2 gün önce de beyninde ödem oluştu.
DHA'da yer alan habere göre, hastanede 12 gündür yaşam savaşı veren Pelin Ceylan, bugün akşam saatlerinde vefat etti. Ceylan'ın cenazesi, yarın Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
NE OLMUŞTU?
Mehmet Eroğlu Ayrancı Mahallesi'deki Hoşdere Caddesi'nde geçen yıl boşandığı Pelin Ceylan'a tabancasıyla ateş etmişti.
Bir süre elindeki tabancayla eski eşinin başında bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan Mehmet Eroğlu, daha sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı. (HABER MERKEZİ)
Boşandığı erkeğin vurduğu kadın entübe edildi: Durumu kritik