Rojin Kabaiş’in İspanya'ya gönderilen telefon şifresi çözülemedi

Rojin Kabaiş dosyasında inceleme için İspanya’ya gönderilen telefonun çözülemediği, yönünde rapor verildiği açıklandı

Rojin Kabaiş’in İspanya'ya gönderilen telefon şifresi çözülemedi

Artı Gerçek - Van'da kaldığı öğrenci yurdundan 27 Eylül 2024'te ayrıldıktan 18 gün sonra cenazesi bulunan Rojin Kabaiş'in soruşturmasının genişletilmesi için İspanya’ya gönderilen telefonunun şifresinin çözülemediği belirtildi.

Mezopotamya Ajansı'dan Adnan Bilen'in haberine göre; Rojin Kabaiş dosyasında inceleme için İspanya’ya gönderilen telefonun şifresinin çözülemediği yönünde rapor verildiği açıklandı.

VAN BARO BAŞKANI: TAKİPÇİSİYİZ

Karara ilişkin Van Baro Başkanı Sinan Özaraz, “Dosyanın aydınlatılması ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması için süreci titizlikle takip etmeye devam ediyoruz. Maddi gerçeğin ortaya çıkarılması bakımından dijital verilerin eksiksiz ve denetlenebilir biçimde incelenmesi büyük önem taşınmaktadır. Teknik olarak yine üzerimize ne düşüyorsa yapmak için mücadele edeceğiz. Dosyanın takipçisiyiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Rojin Kabaiş