Adalet Bakanı, AKP adayıyla birlikte yargı mensuplarıyla görüştü

Adalet Bakanı, AKP adayıyla birlikte yargı mensuplarıyla görüştü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Muğla Adliyesi'ni ziyaretinde başsavcı ve yargı mensuplarıyla görüştü. Ziyarete, AKP'nin Muğla Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın'ın da katılması, "Adliyelere siyaset bulaştırılmamalı" eleştirisine neden oldu.

Artı Gerçek - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bugün Muğla'da valilik ve adliyeyi ziyaret etti.

Tunç'a ziyaretlerinde, AKP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın da eşlik etti. Adalet Bakanı, Muğla Adliyesi'ni ziyaretinde aralarında başsavcı ve komisyon başkanının da olduğu yargı mensuplarıyla görüştü. Adliyedeki görüşmeye, AKP adayı Ayaydın'ın da katılması, "Adliyelere siyaset bulaştırılmamalı" eleştirilerine neden oldu.

TUNÇ: ADLİYEDE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK

Tunç, adliye ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Muğla Adalet Sarayımızı ziyaret ederek Cumhuriyet Başsavcımız, Komisyon Başkanımız, yargı mensuplarımız ve personelimizle bir araya geldik. Güzel ilimizde adalet hizmetlerimizin etkin sunumu için yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. Adaletin tecellisi için fedakarca çalışan tüm yargı mensuplarımıza ve adalet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Tunç, valilik önünde yaptığı açıklamada ise "Adliye saraylarımız ve cezaevlerimiz ile ilgili toplam yatırım tutarımız 6,5 milyarı buldu" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar