Akdeniz Belediyesi'nin etrafına polis bariyerleri yerleştirdi

kdeniz Belediyesi hizmet binasının etrafına AKP’li Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla polis bariyerleri yerleştirildi. DEM Partili Belediye Meclis Üyesi Özgür Çağlar tepki gösterdi.

Akdeniz Belediyesi'nin etrafına polis bariyerleri yerleştirdi

Artı Gerçek - Mersin’in AKP yönetimindeki Akdeniz Belediyesi hizmet binasının etrafı 31 Mart Yerel Seçimlerine iki gün kala polis bariyerleriyle kapatıldı. Bariyelerin AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın talimatıyla yerleştirildiği belirtilirken hangi gerekçe ile talep edildiği bilinmiyor.

Sabah saatlerinde geldikleri binanın önünde bariyerlerle karşılaşan belediye çalışanlarının Gültak’ın talimatı ile bir süre içeri alınmadığı da öğrenildi. Bir müddet sonra içeriye alınan çalışanların mesai saatleri içerisinde dışarıya çıkmalarına da izin verilmedi.

DEM PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN TEPKİ

Akdeniz Belediyesi’nin DEM Partili Meclis Üyesi Özgür Çağlar, belediye hizmet binasının bariyerlerle çevrilmesine tepki gösterdi. Çağlar, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Hangi yolsuzluk belgelerini, evraklarını kaçırıyorsunuz? Bu neyin telaşı Sayın Gültak. Hiçbir temizlik operasyonu yaptıklarınızı temizleyemez” ifadelerini kullandı. (MA)