AKP 'görevden alındı' dedi, ilçe başkanı istifa ettiğini açıkladı

AKP 'görevden alındı' dedi, ilçe başkanı istifa ettiğini açıkladı
AKP Urfa İl Başkanlığı, Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan'ın 'görülen lüzum üzerine' görevden alındığını duyurdu. Bu duyurudan kısa bir süre sonra Ağan, AKP ilçe başkanlığı ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Ali GÜZEL


URFA - Urfa'da istifaların peş peşe geldiği AKP'de sular durulmuyor. Şu ana kadar kentte AKP'den istifa eden dört ismin Yeniden Refah Partisi'nden aday olmasının ardından flaş bir gelişme daha yaşandı.

AKP İL BAŞKANLIĞI: GÖREVDEN ALINDI

AKP Urfa İl Başkanlığı, merkez Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan'ın görevden alındığını "Görülen lüzum üzerine AK Parti Karaköprü İlçe Başkanımız Sait Ağan görevden alınmıştır" sözleriyle duyurdu.

AĞAN: 'İSTİFA EDİYORUM'

AKP İl Başkanlığının görevden alındığını duyurduğu Ağan'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi. AKP İlçe Başkanlığı ve üyeliğinden istifa ettiğini söyleyen Ağan ise şu açıklamayı yaptı:

"2013 yılından bugüne üyesi olduğum AK Parti üyeliğimden ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığından istifa ediyorum. Bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz emek veren tüm dostlarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum… Saygılarımla."

(ARTI GERÇEK)

Öne Çıkanlar