Yeniden Refah Partisi Urfa'da AKP'li iki ismi daha aday gösterdi

Yeniden Refah Partisi Urfa'da AKP'li iki ismi daha aday gösterdi
Urfa'da iki AKP'li daha Yeniden Refah Partisi'nden aday oldu. AKP'li Siverek belediye meclis üyesi Hasan İzol, YRP'nin belediye başkan adayı olurken önceki dönem AKP Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de YRP saflarına karıldı.

URFA - Urfa'da AKP'li isimleri transfer ederek aday gösteren Yeniden Refah Partisi'nde (YRP), son olarak AKP Siverek Belediye Meclis Üyesi Hasan İzol'u da Siverek Belediye başkan adayı yaptı. İzol'ün ardından önceki dönem AKP Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de YRP saflarına karıldı.

YRP Urfa İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Siverek ilçemizin Belediye Başkan Adayı Hasan İzol Oldu. Memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı hizmetler diliyoruz" denildi.

AKP'Lİ EKİNCİ YRP'NİN EYYUBİYE ADAYI OLDU

İzol'un ardından önceki dönem AKP Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de YRP saflarına katıldı. YRP'den yapılan açıklamada "2014-2019 yılları arasında Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ekinci partimize katılarak Eyyübiye Belediye Başkan Adayımız oldu. Eyyübiye’ye ve partimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

GÜLPINAR VE ÇİFTÇİ DE YRP ADAYI

AKP MKYK üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Kasım Gülpınar, partisinden istifa ederek 23 Ocak'te YRP'ye katıldı. Gülpınar, YRP'nin Urfa Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Gülpınar'ın ardından AKP'den adaylık bekleyen eski Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de partisinden istifa ederek YRP'nin Karaköprü Belediye başkan adayı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar