AKP kampında 'Beyaz Müslümanlar yarattık' eleştirisi

AKP kampında 'Beyaz Müslümanlar yarattık' eleştirisi
AKP'nin Kızılcahamam kampında, partinin halktan uzaklaştığı tespiti yapıldı. Kulislere, "Beyaz Türkler diyorduk, aynı hataya düştük. Şimdi ortalarda AK Parti zenginleri, halktan kopuk Beyaz Müslümanlar var. Bunu biz yarattık" denildiği yansıdı.

Artı Gerçek - AKP, 31 Mart yerel seçimlerini konuşmak ve yeni yol haritasını belirlemek için 1-3 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' düzenledi. 'Seçimsiz 4 yıl' dolayısıyla ekonomide kemerlerin sıkılması kararı alınırken, toplantıda, 'AKP'nin halktan uzaklaştığı' eleştirilerinin de yapıldığı kulislere yanısıdı.

Serbestiyet'ten Hilal Köylü'nün kulis haberine göre, kampta söz alan bazı milletvekilleri, AKP Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i eleştiri yağmuruna tuttu. 'Değişim' için MHP’nin de ikna edilmesi vurgusu yapıldı.

Bazı partililer, AKP'nin halktan uzaklaştığını belirterek, bu durumu 'Beyaz Müslümanlar' kavramıyla anlattı: "Muhalefette halkın dilinden ve derdinden anlamayan Beyaz Türkler diyorduk, aynı hataya düştük. Şimdi ortalarda AK Parti zenginleri, halktan kopuk Beyaz Müslümanlar var. Bunu biz yarattık."

Öne Çıkanlar