AKP'lilerin mangalda sucuk partisine tepki

AKP'liler, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Hulusi Akar'ın da katılımıyla mangalda sucuk yaptı. DEVA Partili İdris Şahin, "Kayseri halkı sucuğa pastırmaya hasret, iktidar zevki sefa peşinde" dedi.

Artı Gerçek - Meclis'teki mangal partileri nedeniyle tepki gören AKP'lilerin, bu kez mangalda sucuk yaptığı görüntüler gündem oldu.

AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'ne katılan AKP'liler mangal partisi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Hulusi Akar'ın da katıldığı etkinliğin görüntülerini paylaşan, DEVA Partili İdris Şahin, "Kayseri halkı sucuğa pastırmaya hasret, iktidar zevki sefa peşinde…" diyerek tepki gösterdi.

Görüntülerde, Bakan Aşkın Bak mangalın başına geçip, "Ekmekleri getir derya bunlar. Balık da var hamsi de var. Çevir yanmasın" diye sesleniyor. Bir AKP'li de, "Kayseri hamsisi bunlar" diyor.

TBMM'de Aralık 2023'te devam eden bütçe görüşmelerinde AKP Diyarabkır Vekili Suna Kepoğlu Ataman, mangal ziyafeti vermiş, yoğun tepkiler alan partiyi bazı AKP'liler de eleştirmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar