AKP'nin afişine CHP'den suç duyurusu: 'Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz'

AKP'nin afişine CHP'den suç duyurusu: 'Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz'
CHP'li Süleyman Bülbül, AKP Nazilli Gençlik Kolları tarafından asılan pankart hakkında, Millet İttifakı partilerinin "terörle ilişkilendirildiği" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Artı Gerçek - Aydın Nazilli'de AKP'nin astığı afiş nedeniyle CHP suç duyurusunda bulundu. AKP Gençlik Kolları, Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir binaya Millet İttifakı liderlerinin resmedildiği bir afiş astı. Afişte liderlerin yuvarlak bir masa etrafında toplanması karikatürize edilirken, masanın altında silahlı bir kişinin olduğu görüldü.

Bunun üzerine CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül afişin asıldığı alana giderek açıklama yaptı. CHP’li Bülbül, ayrıca afişle ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Bülbül açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın Nazilli'de yapacağı miting öncesi her seçim sürecinde olduğu gibi provokasyon dolu bir olay yaşandı” diyerek şunları kaydetti:

“AKP Nazilli Gençlik Kolları, Altılı Masa'yı terörle suçlayan çirkin bir pankart astı. Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz. Ülkenin yarısından fazlasını temsil eden sayın genel başkanları terörle suçlamak haddinize mi? Bu ucube, akıl dışı, zihniyet çürüklüğünün dışa vurumu olan pankart oradan derhal indirilmelidir.”

Öte yandan Erdoğan'ın pazar günü Aydın'da yapacağı miting için hazırlanarak yol kenarına yerleştirilen afişler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sökülerek dereye atıldı.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar