Altıncı kez aday adayı... Yılmaz Büyükerşen: Genel Başkan’ın talimatı üzerine oldum

Altıncı kez Eskişehir için CHP'den aday adayı olan Yılmaz Büyükerşen, CHP lideri Özgür Özel’in talimatını yerine getirdiğini söyledi. Büyükerşen ayrıca Yaşımı gündeme getiriyorlar. 8 Kasım’da 86 yaşına bastım. İnsan kendisini hissettiği yaşta sayar" dedi.

Altıncı kez aday adayı... Yılmaz Büyükerşen: Genel Başkan’ın talimatı üzerine oldum

Artı Gerçek - Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen önceki gün yerel seçimlerde bir kez daha Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının nedeninin CHP lideri Özgür Özel’den aldığı talimat olduğunu söyledi. 86 yaşında olan Büyükerşen, yaşıyla ilgili gelen yorumlara, “İnsan kendisini hissettiği yaşta sayar" dedi.

'ÖZGÜR ÖZEL TALİMATI'

Sözcü’den Saygı Öztürk'e konuşan Büyükerşen, aday adaylığı hakkında bilgi verdi.

Büyükerşen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in il başkanını araması ve başvurusunu yapmasını istemesi üzerine gerçekleştirdiğini ifade ederek “Talimat aldım, gerdeğini yerine getirdim. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt da aynı yerden adaylık başvurusunu, genel başkandan gelen talimat üzerine yaptılar" dedi.

'İNSAN KENDİSİNİ HİSSETTİĞİ YAŞTA SAYAR'

Büyükerşen yaşıyla ilgili gelen yorumlara de şöyle yanıt verdi: “Yaşımı gündeme getiriyorlar. 8 Kasım’da 86 yaşına bastım. İnsan kendisini hissettiği yaşta sayar. Yaş meselesi ikide bir ortaya atılınca Türkiye’nin pek çok yerinden atasözleri geldi. Kendimi hiçbir zaman yaşlı hissetmedim. (Kaynak)