Ayşegül Doğan: Tek renkli değil çok renkli bir harita ortaya çıkıyor

Ayşegül Doğan: Tek renkli değil çok renkli bir harita ortaya çıkıyor
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, sandık sonuçlarına dair konuşmasında "Belli ki kayyımların bileti kesilmiş" dedi: İlk veriler bize şunu gösteriyor ki Türkiye halkları yerinden yönetimin, yerel demokrasinin önemini bir daha hatırlatmış oldu.

Artı Gerçek - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, seçimler ile ilgili güncel gelişmelere dair parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşuyor.

Doğan'ın açıklaması şöyle:

"Biz takip ediyoruz, veriler geliyor. Hem merkezi seçim takip komisyonumuz, hem de yerellerdeki seçim komisyonlarımız üzerinden takip ediyorum ama algı yaratmak isteyenler de boş durmuyorlar.

Erken olmakla birlikte ilk verilere göre ortaya çıkan genel Türkiye haritası, henüz sizler sormadan DME Parti olarak şöyle diyebiliriz: İlk harita bize şunu gösteriyor ki Türkiye halkları bir yerel seçimde yerinden yönetimin, yerel demokrasinin önemini bir daha hatırlatmış oldu. Tek renkliliğe karşı çok renkli bir harita ortaya çıkıyor gibi görünüyor.

'IĞDIR VE ŞIRNAK'TA DA ÖNDE GİDİYORUZ'

Gelelim DEM Parti'ye. Birçok seçim bölgesinde önde gittiğimizi söylemek istiyorum. Iğdır ve Şırnak'ta da yayılmaya çalışılan algının aksine, bizim elimizdeki verilere göre önde gidiyoruz.

En büyük görev bu saatten sonra lütfen ama lütfen rehavete kapılmayın. Seçim aynı zamanda sandık güvenliğidir. Sandıklarımızı koruyalım, oylarımızı koruyalım, tutanaklarımızı koruyalım, oyların hangi partilere nasıl yazıldığına özellikle dikkat edelim.

'BELLİ Kİ KAYYIMLARIN BİLETİ KESİLMİŞ'

Daha önce bizde olmayan ya da türlü hilelerle bizden alınan diyelim dolayısıyla çalınan birçok yerde de önde olduğumuzu da söylemek isterim. Veriler netleştikçe de sizlerle paylaşacağız. Belli ki kayyımların bileti kesilmiş. Hilelerle bizden alınanları geri almak üzereyiz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar