Bahçeli 'Türkiye milleti' dedi, sosyal medyada gündem oldu

'Türkiye milleti' ifadesini kullananları daha önce defalarca hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu kez kendisi 'Türkiye milleti' dedi. Bahçeli'nin konuşması, sosyal medyada gündem oldu.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin bugünkü TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşma, sosyal medyada gündem oldu.

Bahçeli'yi sosyal medyada gündem yapan ise 'Türkiye milleti' ifadesi oldu.

Bahçeli konuşmasının ilgili kısmında, şunları söyledi: "Değerli milletvekili kardeşlerim, değerli dava arkadaşlarım; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tahrikleri artıran, Meclisi gölgeleyen, Meclis'ten başka başka hesaplar gütmeye çalışan insanlar, her türlü çabanın içinde bulunanlar, dikkat etsinler ama siz hepsinden fazla dikkat ediniz. Sabırlı olacaksınız, öfkenizi erteleyeceksiniz, milletinizin sahibi olacaksınız, Türkiye milletinin de sahibi sizler olacak ve gelecekte sizler yöneteceksiniz. Onun için tavsiyem budur."

Sosyal medyada yapılan yorumların kimisinde Bahçeli'nin dilinin sürçtüğünü belirtilirken, kimisinde ise 'yeni anayasaya göz kırptığı' iddiaları dillendirildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar