Bahçeli'den diğer belediyeler için de kayyım tehdidi

Bahçeli'den diğer belediyeler için de kayyım tehdidi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasını savundu, diğer belediyeler için kayyım tehdidinde bulundu. Bahçeli CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de hedef aldı.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Hakkari Belediyesi'nin seçilmiş eşbaşkanı Eşbaşkanı Mehmet Sıddık Akış'ın görevden alınıp yerine kayyım atanmasına ilişkin konuşan Bahçeli, diğer belediyeleri de kayyım atamakla tehdit etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kayseri Pınarbaşı'nda tekrarlanan seçimler üzerine söylediği . "MHP’nin oradaki milletvekili önce orada terör estirdi, hakimleri tehdit etti, küfürler etti, olmadık şeyler oldu" ifadelerini hedef alan Bahçeli, "Başkan adayını terörle ilişkilendirmek eşik tanımayan bir hezeyandır. CHP başkanı terör ve terörist görmek hususunda merakta ise yanı başında vazo gibi tuttuğu DEM'li bölücülere bakması en doğal tercih olacak. Bize üslup uyarısı yapan kişinin önce kendi ağzını yıkaması tavsiyemdir" dedi.

ÖZEL'İ HEDEF ALDI: SÖZLERİ İTİBARLI DEĞİL

Bahçeli, şunları söyledi: "CHP liderinin yolu yol değil. Sözleri itibarlı değildir. Kendisi her şeyi yapacaktır. Sonra da normalleşmeden bahsedecek. Diyorum ki bu terazi o sikleti çekmez. Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz. Ya aynısını cevap veririz, ya da o eli kırıp atarız. Bilmiyorlar ki dümenciliğn sonu aylaklıktır."

KAYYIM TEHDİDİ

Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasına ilişkin konuşan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Seçilmiş bir belediye başkanı düşününüz, PKK-KCK terör yapılanmasının üst düzey yöneticisi olarak görev alsın. Sözde vergiler toplasın, terörist ve benzeri eylemleri organize ederek halka katılımlarını sağlamak amacıyla baskı yapsın, esnafı PKK Terör örgütü adına tehdit etsin. Hakkari Belediye Başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınmış Hakkari Valimiz başkan vekili olarak görevlendirilmiştir. İçişleri Bakanlığı'mız hukuk sınırları dahilinde devreye girmiştir.

Hakkari belediye başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırıldı. Bir teröristin aday gösterilmesi, devlet ile yöre halkını karşı karşıya getirmenin hazırlığını yapmaktır. Mahkemede yargılanması süren bir PKK'lının seçimlere katılması skandaldır. Bayraksızlar bellidir. Söz kesen hainler bellidir. Kayyıma karşıyız diyen, kimlik yoksunları bellidir. Hepsinden daha belli olan Türk devletinin demir yumruğudur. PKK'lı sözde Hakkari belediye başkanının kirli yakasından nasıl tutulduysa diğerlerinin yakalarından da öyle tutulacaktır.

Türkiye muz cumhuriyeti, kabile devleti, işgal ülkesi değildir. Aksini düşünenlere bu vatanın suyu da havası da ekmeği de boğazları dizilecek burunlarından fitil fitil getirilecektir. Güney sınırlarımız boyunca terör devleti hayal kuranların hevesleri kursağında bırakılmakla kalmayacak; Türk milletinin kudretini topu birden en ağır şekilde göreceklerdir.

CHP'YE 'YUMUŞAMA' MESAJI

Bir PKK'lının yargılanmasına kim karşı çıkıyorsa onları iyi tanıyınız. Şimdi gerçek maskelerini gizleyerek DEMlenmiş CHP'ye sesleniyorum, bizim hangi konuda yumuşamamızı bekliyorsunuz? Yumuşayarak hangi karara varacaksınız? Terörist Demirtaş ve DEM'e övgü yağdıranlar bunların hangisine seyirci kalalım, hangisine yumuşayalım. Eğer bildiğiniz bir şey varsa itiraf edin. Çaresiz kaldık mı diyeceksiniz? Bu kokuşmuşluğu nasıl telafi edecekler. Böylesi bir felaketin sorumlusu olurlarsa iki cihanda bunun hesabını nasıl verecekler.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Bir cinayet davasında Ülkü Ocakları'nın suçlanması tesadüf değildir. Hepsini takip ediyoruz. Yargıya intikal etmiş bir cinayetin ülkü ocaklarına suçu atanların sırtı sıvazlandı. Verilemeyecek bir hesabımızının olmadığını cümle alemle paylaşıyorum. Dostumuzu da düşmanımızı da tebrik ederiz.

Hesaplaşmaya hazırız. Hesap soracak yüreğe de sahip olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceiz. Bu zamana kadar sustuk diye ülkücü katillerini unuttuğumuz anlamına gelmesin. Ülkücüyü terörle ilişkinlendirmek eninde sonunda mahcup olacak. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar