Bakan Karaismailoğlu Altılı Masa’yı hedef aldı: Her türlü kargaşayı her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler

Bakan Karaismailoğlu Altılı Masa’yı hedef aldı: Her türlü kargaşayı her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler
Ağrı Patnos’ta AKP'lilerle buluşan Bakan Karaismailoğlu Altılı Masa’yı hedef alarak, seçime altı-yedi ay kaldığını ve her türlü kargaşa yapabileceklerini iddia etti.

Artı Gerçek-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ağrı'nın AKP Patnos İlçe Başkanlığında partililerle buluştu. Burada açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, "Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı, her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım" dedi.

‘HER TÜRLÜ KARGAŞAYI HER TÜRLÜ GAYRİMEŞRU İŞLERİ YAPABİLİRLER’

Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'de güven ve huzurun hakim olduğunu söyledi. Altılı Masa’yı hedef alan Bakan Karaismailoğlu, şöyle söyledi:

"Önemli bir sürece giriyoruz. Altı-yedi ay kaldı ve önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Orada çok çalışmamız gerekiyor yani bölgede kazanılan bu güven ve huzur ortamının devam ettirilmesi ve bunun ekonomik gelişmelere çok hızlı aksedilmesi için Ağrı'nın sesinin daha güçlü çıkması gerekiyor. Çok çalışacağız ve yaptığımız işleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Ağrı'dan güçlü bir ses çıkardığımız zaman artık Türkiye'nin önünden bir engel olmayacak. O yüzden çok çalışmamız gerekiyor.

Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız bu bölgelere çok özel önem veriyor. Ağrı'da verdiği önemi duydunuz biz de buradan güçlü bir sesle o büyük Türkiye'yi hep birlikte tesis edeceğiz."

Seçim sürecini güçlü şekilde atlatacaklarını söyleyen Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

“Seçim sürecini güçlü şekilde atlatacağız. Peşinden belediye seçimleri gelecek ve inşallah Patnos'taki değişimi sizler yapacaksınız. Daha iyi bir Patnos'ta yaşamanız gerekiyor. Çünkü bu muhalefetin beceriksizliklerine vatandaşımız mahkum olamaz.”(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar