Bekir Bozdağ: Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz

AKP Milletvekili Bekir Bozdağ, bayram ziyaretleri kapsamında gittiği Urfa'da yerel seçimleri değerlendirdi. Bozdağ, "Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz" dedi.

Artı Gerçek - 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde ciddi bir oy kaybederek 22 yıl sonra ilk kez ikinci parti oldu. Birçok il ve ilçe belediyesini kaybeden AKP'de seçim sonrası tartışmalar da sürüyor.

Seçim öncesinde en çok tartışılan illerden biri olan Urfa'da da Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar, AKP'li Zeynel Abidin Beyazgül'e 46 bin 770 oy fark atarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. TBMM Başkanvekili ve AKP Urfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Urfa’da partililerle bayramlaşma programında yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

'SORUMLULARI BİZLERİZ'

Bozdağ şunları söyledi:

"Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz değildir. O nedenle de biz bu sorumluluk bilinci içerisinde Şanlıurfamızda yeni dönemde partimizin daha da güçlenerek yola devamı için yapılması lazım gelenleri milletimizden de aldığımız mesaj ve uyarı doğrultusunda kararlılıkla yerine getireceğimizden hiçbir hemşehrimizin tereddüdü olmamalıdır." (ANKA)

Öne Çıkanlar