CHP İstanbul İl Başkanlığı için iki isim öne çıkıyor: Gözler Canpolat ve Sarıyar'da

CHP İstanbul İl Başkanlığı için iki isim öne çıkıyor: Gözler Canpolat ve Sarıyar'da
CHP İstanbul İl Başkanlığı için Özgür Çelik’ten sonra Cemal Canpolat yarın adaylığını duyuracağını açıkladı. Üçüncü adayın eski İBB Başkanvekili Selçuk Sarıyar’ın olması bekleniyor.

Artı Gerçek - CHP’de kurultay öncesi il kongrelerinden çıkan sonuçlar merakla beklenirken İstanbul’da Özgür Çelik’in ardından eski CHP İl Başkanı Cemal Canpolat yarın adaylığını açıklayacak. Açıklama yapan Canpolat yarın saat 14.00’te basın toplantısı düzenleyecek. Özgür Çelik’e yakın isimler “Uzlaşı sağlandığı ve Çelik’ten başka yeni bir aday çıkmayacağı yönündeki” iddiaları doğrulamadı.

Cumhuriyet'ten Nagihan Yılkın'ın aktardığına göre, 8 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek kongre öncesinde kulislerde ismi gündeme gelen eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Selçuk Sarıyar’ın da “uygun bir zamanda” adaylığını açıklaması bekleniyor.

Dün İstanbul’a gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gün boyu toplantılar yaptı. Kılıçdaroğlu, Sultanbeyli’de kadınlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. CHP lideri akşam saatlerinde de bir grup partili ile görüştü. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar