CHP'den Bahçeli'ye yanıt: 'Her yerinizden lümpenlik akıyor, siyaseti bu üsluptan kurtaracağız'

CHP'den Bahçeli'ye yanıt: 'Her yerinizden lümpenlik akıyor, siyaseti bu üsluptan kurtaracağız'
Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında Özgür Özel'e yönelik "Ayağınızı denk alın" sözlerine CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den yanıt geldi: Kimse CHP’ye bu şekilde parmak sallayamaz. Her yerinizden lümpenlik akıyor, siyaseti bu üsluptan kurtaracağız.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında gazeteciler ile birlikte CHP ve Özgür Özel'i hedef almasına CHP'den yanıt geldi. Bahçeli'nin "Ayağınızı denk alın. Özgür Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür." sözlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Deniz Yücel sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

"Kimse CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz" diyen Yücel paylaşımında şunları söyledi.

'HER YERİNİZDEN LÜMPENLİK AKIYOR'

"Türk siyaset tarihine AKP iktidarının “Koltuk değneği”, “Payandası” ve “Küçük ortağı” olarak geçen şahıs yine tehditler savurmuş. Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın! Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz! Her yerinizden lümpenlik akıyor ama siyaseti bu üsluptan da, bu anlayıştan da kurtaracağız."

GÖKHAN ZEYBEK: TEK DERTLERİ CHP'YE SALDIRMAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek de Devlet Bahçeli'nin açıklamalara tepki gösterdi. Zeybek, "Cumhur İttifakı'nın bu ülkeye verebilecekleri artık hiçbir şey kalmamıştır. Ne ülkenin demokrasisine ne dış politikasına ne iç güvenliğine ne ekonomik gelişmelerine ne hayat pahalılığına ne işsizliğe çare bulacak herhangi bir güçleri yoktur. Tek dertleri Türkiye'nin son 17 hafta bütün anketlerde birinci partisi olan CHP'ye saldırmak ve kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlenmiş olan muhalif medyayı da susturma, onu tehdit etme girişimleridir" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Halk TV'yi hedef gösteren Bahçeli şöyle konuşmuştu:

"Özgür Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda da katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir. Siyasi kışkırtmanın figüranı olmak bir hanımefendiye yakışmayacaktır.

Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaktır.

Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız."

Öne Çıkanlar