CHP'li Levent Gök açıkladı: Depremde hüküm giyen müteahhit Erdoğan’ın danışmanı olmuş

CHP'li Levent Gök, depreme dair yeni bir iddia gündeme getirdi. Gök, “Düzce depreminde birçok vatandaşın ölümünden yargılanan müteahhit Hamza Cebeci Cumhurbaşkanı danışmanı oldu” dedi.

Artı Gerçek - Maraş'ta 9 saat arayla meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından iktidar sert bir şekilde eleştirildi.

Uzmanların tüm uyarılarına rağmen afet öncesinde alınmayan önlemler ve geç başlanan arama-kurtarma çalışmaları da felaketin boyutunu artırdı.

DEPREMDEN HÜKÜM GİYMİŞ, ERDOĞAN'IN DANIŞMANI OLMUŞ

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Zeynel Lüle’nin sunduğu Habere Doğru programında önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Gök, Düzce depremi sonrası cezaevine giren müteahhit Hamza Cebeci’nin yükselişini yazdı.

'BU KAFAYLA İSTANBUL DEPREMİNE HAZIRLANACAKTIK'

Gök skandalı şu ifadelerle anlattı: “Hamza Cebeci. Düzceliler yakından bilirler. Düzce depreminde üzüntü yaşatan müteahhit. Önce AKP’den meclis üyesi seçiliyor. Ardından büyükşehir imar komisyonu üyesi oluyor. Sonra bu arkadaş durmuyor. 2015’te Darülacazade’ye getiriliyor. Burada da bitmiyor. 2020 yılında çıkan kararname ile Cumhurbaşkanı danışmanı oluyor. Biz bu kafayla İstanbul depremine hazırlanacaktık.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar