Davutoğlu 'Asla hocaefendi demedim' dedi, seyirciler kendi sesini dinletti

Davutoğlu 'Asla hocaefendi demedim' dedi, seyirciler kendi sesini dinletti
Ahmet Davutoğlu, konuk olduğu programda Fethullah Gülen'i daha önce övmediğini iddia etti. Seyirciler Davutoğlu'na kendi sesini dinleterek cevap verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu BabalaTV'de Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programına konuk oldu. 6 Ekim'de yayınlanacak programın fragmanında, Davutoğlu'nun Fethullah Gülen'le ilgili sözleri gündem oldu.

Bir izleyicinin "Işık evlerine kaç yaşında girdiniz? Hangi eylemleriniz sonucu cemaatin yurtlarında ders verecek rütbeye ulaştınız?" sorularına cevap veren Davutoğlu, "Hiçbir şekilde alakam olmamıştır. Hiçbir yerde benim FETÖ terör örgütüyle ile olumlu bir açıklamam söz konusu değildir" dedi.

DAVUTOĞLU İNKAR EDİNCE KENDİ SESİ DİNLETİLDİ 

Türkçe Olimpiyatları'nda Gülen'den 'Hocaefendi' diye bahsettiğinin hatırlatılması üzerine ise "Sadece Türkçe öğreten öğretmenlere teşekkür ettim. Hocaefendi yok orada, ben ne konuştuğumu bilirim" diye yanıt verdi.

Bunun üzerine başka bir izleyici Davutoğlu'nun Türkçe Olimpiyatları konuşmasında Fethullah Gülen'e "Muhterem Hocaefendi" dediği anları dinletti.

Davutoğlu'nun ses kaydı hakkındaki yanıtına ise fragmanda yer verilmedi. Programın tamamı 6 Ekim'de yayınlanacak.

DAVUTOĞLU TWİTTER'DAN YANIT VERDİ

Tanıtım videosunda ortaya çıkan sahne için Davutoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

"Ender gelişen Osasuna ataklarını izliyorsunuz gençler" diyen Davutoğlu, program sunucusu Oğuzhan Uğur'u da etiketleyerek "10 saatlik adrenalini yüksek bir maç oldu. Kazanan mı? Seyredecek olan herkes" ifadelerini kullandı.

Programın tanıtım videosunu izlemek için tıklayın

Öne Çıkanlar