Demirtaş liderlere seslendi: 'Yakında hepinizle bir araya geleceğiz, ya içeride ya dışarıda!'

Demirtaş liderlere seslendi: 'Yakında hepinizle bir araya geleceğiz, ya içeride ya dışarıda!'
Selahattin Demirtaş, seçime dair paylaştığı tweetinde muhalefete tepki gösterdi. Demirtaş, "Üç yıldır demokrasi ittifakı olsun diye çırpınıp durduk, olmasın diye muhalefet dahil herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı" dedi.

Artı Gerçek - Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, muhalefete sitemde bulundu. Ortak aday çağrısını karşılık bulmadığını belirten Demirtaş liderlere, "Yakında hepinizle bir araya geleceğiz. Ya içeride ya dışarıda!" diyerek seslendi.

Edirne Cezaevi'nde Kasım 2016'dan beri tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş, yaklaşan seçimler öncesi Twitter paylaşımlarına devam ediyor. Demirtaş, bu kez siyasi parti liderlerine seslendi.

'HALK İTTİFAKINI YOKSULLAŞARAK KURDU, PARTİLER KURAMADI'

Üç yıldır demokrasi ittifakı olsun diye çırpındıklarını belirten Demirtaş, şu paylaşımları yaptı:

"Üç yıldır demokrasi ittifakı olsun diye çırpınıp durduk, olmasın diye muhalefet dahil herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Halk demokrasi ittifakını yoksullaşarak kurdu, partiler ne yazık ki kuramadı.

'ORTAK ADAY DİYORUZ, HERKES OLMASIN DİYE NE GEREKİYORSA YAPIYOR'

Şimdi önümüzde dört ay var, ortak aday diyoruz, yine herkes, olmasın diye ne gerekiyorsa yapıyor. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle bir araya geleceğiz. Ya içeride ya dışarıda!

'SEÇİMİ SİYASETÇİLER DEĞİL HALK KAZANACAK'

Neyse ki bu seçimi siyasetçiler değil, halk kazanacak. Ya tam demokrasi Ya mutlak diktatörlük Kendi gücünüze güvenin, inanın ve dört ay boyunca enerjiyle çalışın. Kesinlikle kazanacağız."

"Ya tam demokrasi ya mutlak diktatörlük" diyerek yurttaşlara seslenen Demirtaş, "Kendi gücünüze güvenin, inanın ve dört ay boyunca enerjiyle çalışın. Kesinlikle kazanacağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar