Demirtaş'tan Elazığ'daki afişler için uyarı: Provokasyondan çekinmiyorlar

Demirtaş'tan Elazığ'daki afişler için uyarı: Provokasyondan çekinmiyorlar
Selahattin Demirtaş, Elazığ'da bilbordlara yerleştirilen afişler için " ayrımcılık ve provokasyon yapmaktan çekinmiyorlar" dedi. Kılıçdaroğlu da afişler için "provokasyon" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesi, kentteki bilbordlara asılan afişlerle ilgili eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Demirtaş, provokasyon uyarısında bulundu:

"Halkın açlığı, yoksulluğu, işsizliği iktidarın umurunda değil. Onlar ballı maaşlarının, koltuklarının ve hesap verecekleri suçlarının telaşındalar. Bunun için de her türlü ayrımcılığı ve provokasyonu yapmaktan çekinmiyorlar maalesef."

Kendisinin de Elazığlı olduğunu hatırlatan Demirtaş, "tüm halkımız sağ duyulu davranacak ve bu provokasyonlara asla alet olmayacaktır." dedi. 

KILIÇDAROĞLU DA  'PROVOKASYON' DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesinde CHP'nin astığı 'hoş geldiniz' afişleri zabıta tarafından indirilmiş, yerine Kılıçdaroğlu ve diğer CHP'lilere ait olduğu iddia edilen sözlerden hazırlanan afişler asılmıştı. 

Kılıçdaroğlu, kendisinin ağzından çıktığı iddia edilen "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyası takacağım" sözlerinin yazılı olduğu bir billbordun önünde fotoğraf çektirerek, bunun "ucuz provokasyon" olduğunu belirttiği sosyal medya paylaşımlarında bulunmuştu. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar