Destekçisi eski vekilden Sinan Oğan'a tepki: 'Cehennemin kapılarını kapayasın diye imza vermiştim'

Destekçisi eski vekilden Sinan Oğan'a tepki: 'Cehennemin kapılarını kapayasın diye imza vermiştim'
Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Sinan Oğan'a imza veren eski MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, "Ben, 'cehennemin kapılarını kapayasın' diye imza vermiştim; 'cehenneme odun taşıyasın' diye değil!" diye tepki gösterdi.

Artı Gerçek - Dağılan ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararına kendi destekçisi olan eski MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan tepki geldi. Kaya, "Ben, “cehennemin kapılarını kapayasın” diye imza vermiştim; “cehenneme odun taşıyasın” diye değil!" ifadelerini kullandı.

13. cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza veren eski MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Sinan Oğan'ın Erdoğan'ı destekleme kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kaya, şu ifadeleri kullandı:

"Ben, “cehennemin kapılarını kapayasın” diye imza vermiştim; “cehenneme odun taşıyasın” diye değil!

Arzuladığın ikbali ‘tek adam’ın iradesinden devşirebileceğini umuyorsan; eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın demektir!"

SİNAN OĞAN NE DEMİŞTİ?

Eski MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'nın tepkisinde yer verdiği 'cehennem' vurgusu Sinan Oğan'ın seçimlere ilişkin söylediği şu sözlere dayanıyor:

"Bizim cehennemin kapılarını açma gibi bir ihtimalimiz çok yok. Cehennemin kapılarını kapatma ihtimalimiz, cehennemin kapılarını açma ihtimalimizden daha fazla."

ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı’nın aday olarak gösterdiği ve ikinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinde kilit konumda olan Sinan Oğan açıklama yapmıştı. Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamıştı. Oğan, "28 Mayıs seçimleri ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sayın Erdoğan'ı destekleyeceğimizi ilan ediyorum" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar