DEVA'dan seçim açıklaması: Hukuku ve vicdanı ayaklar altına alarak seçimi kazandı

DEVA'dan seçim açıklaması: Hukuku ve vicdanı ayaklar altına alarak seçimi kazandı
DEVA Partili Yeneroğlu, seçim sonucunun açıklanmasının ardından, "İnsan onurunun esas alındığı demokratik bir Türkiye ideali için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi, "Erdoğan hukuku ayaklar altına alarak seçimi kazandı" ifadelerini kullandı.

Artı Gerçek - DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu Twitter hesabından seçim sonuçlarına yönelik açıklama yaptı. Yeneroğlu, seçim sürecinde adil olunmadığını vurgulayarak "Demokratik bir Türkiye ideali için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeneroğlu, paylaşımında şunları yazdı:

“Seçim sonuçları hayırlı olsun. Adil olmayan, kampanyasını rakibini düşmanlaştırma ve halkını korkutma stratejisi üzerine kuran Recep Tayyip Erdoğan Anayasayı, hukuku ve vicdanı ayaklar altına alarak eşitsiz bir süreç sonunda seçimi kazandı. Milletimizin kararının başımızın üstünde yeri var.

'DÜŞMANLAŞTIRICI SİYASET ANLAYIŞINI SÜRDÜRECEĞİNİ GÖSTERİYOR'

Endişem o ki her açıdan bugünden daha kötü bir Türkiye göreceğiz. ‘Umarım Tayyip Bey bizi yanıltır’ demeyi çok isterdim. Ne var ki, yaptığı ilk açıklama saldırgan, aşağılayıcı ve düşmanlaştırıcı siyaset anlayışını sürdüreceğini gösteriyor. Yazık.

Halkımızın şunu bilmesini isterim; yarından itibaren daha fazla demokrasi ve adalet diyeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü iyiliğe destek vererek her türlü kötülüğün karşısında dosdoğru durmaya devam edeceğiz. Güçlüden yana değil, haklından yana olacağız. İnsan onurunun esas alındığı demokratik bir Türkiye ideali için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.”

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar