Erdoğan 15 Temmuz etkinliğinde konuştu: 70 yıl da geçse unutulmasına izin vermeyeceğiz

Erdoğan 15 Temmuz etkinliğinde konuştu: 70 yıl da geçse unutulmasına izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz kapsamında Beylerbeyi Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Erdoğan, "15 Temmuz'un 7 değil 70 yıl da geçse unutulmasına, unutturulmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” programı, Beylerbeyi Stadyumu’nda düzenlendi. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Erdoğan, programda şöyle konuştu:

“FETÖ’cü hainleri tanıdığımız gibi, destek veren odakları da hafızamıza silinmeyecek şekilde kaydettik. Daha 15-16 yaşındaki gencecik çocuklar toprağa düşerken bu çocukalrın katillerine kadeh kaldıran haysiyet fukaralarını unutmuyoruz.

Değil üzerinden 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz’un unutulmasına ve unutturulmasına izin vermeyeceğiz.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI: BUNLAR PISIRIKTIR

15 Temmuz akşamı, Atatürk Havalimanı’nda saat 23.15’te oraya gelen bay bay Kemal’in tankların arasından nasıl sıyrıldığını biliyorsunuz değil mi? FETÖ’cüler bay bay Kemal’i aldılar Bakırköy Belediyesi’ne götürdüler. ‘Benim Erdoğan’ın geleceğinden haberim olsaydı ben de beklerdim’ dedi. Ben de senin öyle gideceğini bilseydim uçağımızı biraz daha erken indirirdim. Bunlar korkaktır, pısırıktır.

'DARBE DEĞİL İŞGAL GİRİŞİMİYDİ'

15 Temmuz öncelikle bize ve hükümetimize karşı yapıldı. Darbeci hainler canımıza kastedecek kadara gözlerini karartmışlardı. Kaldığımız yere gönderilen suikast timinden kıl payı kurtulduk. Benim korumalarım şehit oldu. Sıradan bir darbe teşebbüsü değil topyekun bir işgal girişimiydi.

'EZANLARI SUSTURMAYACAĞIZ'I ANLAMAYANLAR...

‘Ezanlarımızı susturmayacağız, şanlı bayrağımızı indirmeyeceğiz’ dedik. 15 Temmuz ruhunu anlamayanlar, Çanakkale’yi, Sakarya’yı, Dumlupınar’ı anlayamaz. 15 Temmuz’u anlamayanlar, ‘hakkıdır Hakk’a tapam milletimin istiklal’ mısralarını anlayamazlar." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar