Erdoğan da saldırıya uğrayan İmamoğlu'nu suçladı

Erdoğan da saldırıya uğrayan İmamoğlu'nu suçladı
Erdoğan, Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'na yönelik saldırı için, "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Artı Gerçek - Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trakya turuna Kırklareli'nden sonra Edirne mitingiyle devam etti.

Erdoğan, Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'na yönelik saldırıya değinirken, "Provokasyonlarla olay çıkarıyorlar" ifadesini kullandı. Erdoğan şunları söyledi:

"Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar. Her partinin temsilcisinin yer aldığı heyetlerin gözetimindeki çalışmaların üzerine sanki bunu bilmiyormuş gibi gölge düşürmeye çalışıyorlar. Teknolojik imkanların böyle geliştiği dönemde bu numaralar bayatladı. Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. İste dün İstanbul'u gördünüz, 1 milyon 700 bin insan Atatürk Havalimanı'ndaydı. Milleti tahrik ederek güçleri yetmeyince tahkir ederek yaşayacakları hezimete kılıf arıyorlar. Edirne'de şu anda 25 bin kişi var." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar