Erdoğan Denizli'de muhalefeti hedef aldı, kendini öven pankartları okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir takım programlara katılmak üzere gittiği Denizli'de miting düzenledi. Erdoğan, burada muhalefeti hedef aldı, kendisini öven pankartları okudu: 'Yandık bir bakışına, reis bu ne karizma.'

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli programlara katılmak üzere Denizli'ye gitti. Burada konuşma yapan Erdoğan, muhalefeti hedef almasının ardından katılanların hazırladıkları afişleri okudu.

Erdoğan'ın hazırlanan sloganları okuyuşu gündem oldu.

"Yandık bir bakışına, reis bu ne karizma. Bakiverin gari, reis gelmiş Denizli şenlenmiş" sloganlarını okuyan Erdoğan "Ya bu Denizli bir garip. Maşallah. Neler biliyor neler" ifadelerini kullandı.

'HİZMET YOK' SÖYLEMİNDEN 'MUHABBET'E GEÇİŞ

Daha önce seçmene AKP'ye oy vermedikleri takdirde hizmetsiz kalacakları yönünde söylemlerde bulunan Erdoğan, Denizli'de yaptığı konuşmada "CHP başta olmak üzere muhalefetten kopan insanları da muhabbetle bağrımıza basacağız" diyerek bu kez daha yumuşak bir dille AKP'ye davet etmeyi tercih etti.

AKP seçmenine hitap eden Erdoğan, muhalefeti de "Kendi içlerinde horoz dövüşü halindeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var" sözleriyle hedef aldı.

ERDOĞAN, HATAY VE ORDU'DA NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da partisinin belediye başkan tanıtım toplantısında “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı” demişti.

Erdoğan’ın bu açıklaması, AKP’nin elinde olmayan belediyelerin ikinci plana atıldığını itirafı olarak yorumlanmıştı.

Hatay’da kullandığı ve büyük tepki çeken ifadelerine benzer sözleri Ordu'da da sarfetmişti. "Yerel seçimde AKP'li büyükşehir olduğu zaman Ordu'nun kılına zarar gelmez" diyen Erdoğan "Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok" demişti.

Erdoğan'ın söylemleri "tehdit" olarak değerlendirilmişti.

11 Şubat'ta Tekirdağ'da konuşan Erdoğan, tepkilere "Bizde 'Oy yoksa hizmet yok' deyip milleti açık açık tehdit etmek olmaz" ifadesini kullanarak, muhalefet partilerinden CHP'yi, "Tıpış tıpış oy vereceksiniz" cümlesi üzerinden suçlamıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar