Erdoğan ile Sırrı Süreyya Önder ne konuştu?

İftar programında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile kısa bir görüşme gerçekleştiren DEM Partili Sırrı Süreyya Önder, Erdoğan’ın Kürt sorunu bağlamında süren sürecin nasıl gittiğini sorduğunu belirtti.

Artı Gerçek - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Meclis’te düzenlenen iftar programına katıldı. Erdoğan, aynı programa katılan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in elini sıkarak, ayak üstü sohbet etti.

Erdoğan’la yaptıkları konuşmayı Mezopotamya Ajansı’ndan Mehmet Aslan’a anlatan Önder, bu kısa sohbet sırasında kendisinin sağlığını sorduğunu ve aynı şekilde kendisinin de Erdoğan’ın sağlığını sorarak, iyi dileklerde bulunduğunu ifade etti.

ERDOĞAN SÜRECİ SORDU

Önder, Erdoğan’ın aynı zamanda Kürt sorunu bağlamında süren “sürecin” nasıl gittiğini sorduğunu da paylaştı. Önder, Erdoğan’ın DEM Parti’nin yaptığı görüşme başvurusuna dair de kendisi ile bilgi paylaştığını ve Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın randevu tarihini kendileri ile paylaşacağına dair bilgi aktardığını söyledi.

Bu görüşme sonrası Erdoğan, Önder, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve pek çok AKP’li ve diğer siyasi parti yetkilileri aynı masada oturarak, iftarını açtı. (HABER MERKEZİ)

Recep Tayyip Erdoğan sırrı süreyya önder