Erdoğan Mamak'ta yine sahte video ile övündü, Millet İttifakı'nın sığınmacı politikasını eleştirdi

Erdoğan Mamak'ta yine sahte video ile övündü, Millet İttifakı'nın sığınmacı politikasını eleştirdi
Erdoğan, sahte video için yine "Gençlerimizin keskin zekasının eseri" dedi. Erdoğan, Millet İttifakı'nın sığınmacılar politikasını da "Biz ihanet şebekesi değiliz, biz ensarız ensar ve muhacirlere de o şekilde yaklaşıyoruz" sözleriyle hedef aldı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak'taki konuşmasında Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sahte video için yine "gençlerin keskin zekasının ürünü" dedi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklaması ve sığınmacılar konusunda anlaşması üzerine "Biz ihanet şebekesi değiliz, biz ensarız ensar ve muhacirlere de o şekilde yaklaşıyoruz" sözleriyle Millet İttifakı'nın sığınmacılar politikasını hedef aldı.

Erdoğan'ın Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'ndaki konuşmasından ilgili bölümler şöyle:

MONTAJ VİDEO, İNCE'YE KUMPAS İDDİASI

"Ellerinde binlerce insanın kanı olan Kandil'deki terör baronlarının her gün kendisine desteklerini beyan ettiği birine ülkenin teslim edilemeyeceğini belirten Erdoğan, "Artık ayyuka çıkan bu teröristlerle işbirliğini perdelemek için gençlerimizin keskin zekasını yansıtan bir video üzerinden yeni yalanlar uyduran, olmadık hakaretler savuran birine benim ülkem teslim edilir mi? Seçim gecesi bizim elimizdeki sonuçların aynısı kendisinde de olduğu halde hadi milletimize bir kenara koydum, kendi seçmenlerinin gözünün içine baka baka 'öndeyiz' yalanını söyleyen birine bu ülke teslim edebilir mi? Daha birkaç hafta önce rakip gördüğü bir diğer adayı kaset tehdidi ve kumpasıyla geri çekilmeye zorlayan birine ülke teslim edilir mi?"

'MÜLTECİLERİ BRİKET EVLERE GÖNDERMEYE BAŞLADIK'

"Biz, bir Almanya'yı, Fransa'yı, Amerika'yı görmezden gelemeyiz. Onlar nasıl ki bu mültecilerle ilgili adımlarını belli bir program içerisinde atıyorlarsa biz de aynı şekilde belli bir program içerisinde yapıyoruz. Şu an itibarıyla 500 bin civarında mülteciyi Suriye'nin kuzeyindeki briket evlere göndermeye başladık. Bir diğer adımı atıyoruz, o da Katar ile müşterek attığımız adımla 1 milyon mülteciyi iskan edebileceğimiz konutların yapımı da ayrıca devam ediyor. Projeler şu anda hazırlanıyor. Biz ihanet şebekesi değiliz, biz ensarız ensar ve muhacirlere de o şekilde yaklaşıyoruz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar