Erdoğan, Ronaldo'nun transferini duyurdu

Erdoğan, Ronaldo'nun transferini duyurdu
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan katıldığı programda Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transfer olmak üzere olduğunu söyledi.

Artı Gerçek- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü'ndeki 'İlk oyum AK Parti’ye ilk oyum Erdoğan'a' programına katıldı.

Erdoğan'ın programda yer verdiği konular arasında geride kalan Dünya Kupası da vardı. Messi'nin tecrübesinin Arjantin'in kupayı kazanmasında etkili olduğunu belirten Erdoğan'a Messi ve Ronaldo karşılaştırması da yapması istendi. Ronaldo'nun takımında az süre almasını eleştiren Erdoğan, Portekizli futbolcunun kariyerini Suudi Arabistan'da devam edeceğini söyledi:

"Ronaldo'yu harcadılar. Ronaldo'ya maalesef siyasi yaptırım uyguladılar ve Ronaldo gibi bir futbolcuyu kalkıp ikinci yarıda sokmak, ikinci yarıda 15 dakika, yarım saat sokmak, o onun hem psikolojisini hem bütünüyle enerjisini alıp götürdü. Orada Ronaldo ile Messi'yi kıyaslamak yerine artık öyle veya böyle Ronaldo şimdi aldığım bilgilere göre Suudi Arabistan'a gidiyor. Filistin davasına sahip çıkan birisidir Ronaldo. Şimdi artık gelecekle ilgili Mbappe, gelecekte o var."

DÜNYA KUPASI'NDA TAKIMSIZDI

Büyük başarılar elde ettiği Manchester United takımına bu yıl başında tekrar transfer olan Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası öncesinde takımdan ayrılmıştı. Dünya Kupası'nda kulüpsüz olan tek futbolcu konumunda bulunan Ronaldo'nun adı, aralarında Suudi Arabsitan'ın Al-Nassr takımı da dahil pek çok takımla geçiyor.

Öne Çıkanlar