Erdoğan'ın gözü Diyarbakır'da: Ensarioğlu'nun göğsüne vurarak 'Bu defa Diyarbakır'ı istiyorum' demiş

Erdoğan'ın gözü Diyarbakır'da: Ensarioğlu'nun göğsüne vurarak 'Bu defa Diyarbakır'ı istiyorum' demiş
AKP'li Milletvekili Mehmet Said Yaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'a gitti. Yaz, Erdoğan'ın Galip Ensarioğlu'nun göğsüne vurarak 'Bu defa Diyarbakır'ı istiyorum' dediğini aktardı.

Artı Gerçek - 31 Mart'taki yerel seçimlere 41 gün kala siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazanırken, AKP'nin kayyım atanan belediyelere yönelik çalışmaları da yoğunlaştı.

Son olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı Diyarbakır'a gönderen Erdoğan, 'kanaat önderleriyle' toplantı aldırdı.Toplantıda AKP'li milletvekili Mehmet Said Yaz, Erdoğan’ın istek ve arzularını paylaştı.

ERDOĞAN DİYARBAKIR'I ÇOK İSTİYORMUŞ

Ulu Cami imamıyken Kürt karşıtlığı vaazlarıyla tanınan Yaz, Erdoğan’ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması için görevlendirdiği Milletvekili Galip Ensarioğlu’na verdiği talimatı aktardı.

Yaz, şunları söyledi:

“İnanın Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da buraya verdiği ehemmiyet, İstanbul, Ankara, İzmir’e veriyor mu bilmiyorum. Diyarbakır’ın Cumhurbaşkanı’mızın nezdinde apayrı bir yeri var. Suna (AKP’li Milletvekili - Suna Kepolu Ataman) Hanım da şahittir. Galip Bey’in göğsüne elini vurdu. ‘Ben bu defa Diyarbakır’ı istiyorum’ dedi. Bunun için ne oluruz, farklılıklarımızı, küskünlüklerimizi bir tarafa bırakarak, arızi şeylerle uğraşmadan, parçacı düşünmeden, bütüncül düşünmek suretiyle biz bu defa bu şehri alırız, alabiliriz." (MA)

Öne Çıkanlar