Erdoğan'ın programına 'vetolu' gazeteciler de çağrıldı

Erdoğan'ın programına 'vetolu' gazeteciler de çağrıldı
Gazeteci Çağlar Cilara, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerini açıklayacağı toplantıya davet edildiğini söyledi. Kendisi gibi başka isimlerin de çağrıldığını belirten Cilara "Anlaşılan AK Parti’nin iletişim stratejisi değişiyor" dedi.

Artı Gerçek - 'Yandaş' olarak nitelendirilen gazete ve gazetecilerin toplumda karşılığının olmadığı değerlendirmeleri yapılırken, AKP'den dikkat çeken bir adım geldi. 28 Ekim Cuma günü AKP'nin seçim programının tanıtılacağı programa, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'dan vetolu gazeteciler de davet edildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan gazeteci Çağlar Cilara, Erdoğan'ın seçim programını deklare edeceği 'Türkiye Yüzyılı' için programına, kendisinin de çağrıldığını belirtti. AKP’den aranarak davet edildiğini aktaran Cilara, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İlker Karagöz, Yavuz Oğhan, Deniz Zeyrek gibi isimlerin de programa çağrıldığını öğrendiğini söyledi.

'BAKALIM NELER YAŞAYACAĞIZ'

“Anlaşılan AK Parti’nin iletişim stratejisi değişiyor. Bakalım o gün neler yaşayacağız?” diyen Cilara, "Cuma günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı 'Türkiye Yüzyılı' programına muhalif gazeteciler de davet edildi. AK Parti’den beni de arayarak davet ettiler. Şimdiye kadar İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İlker Karagöz, Yavuz Oğhan, Deniz Zeyrek gibi isimlerin de programa çağrıldığını öğrendim. Anlaşılan AK Parti’nin iletişim stratejisi değişiyor. Bakalım o gün neler yaşayacağız? paylaşımını yaptı.

Yeni Şafak'tan Ersin Çelik ise "liste kabarık" diyerek, Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Doğan Şentürk, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Taha Akyol, Deniz Zeyrek ve Akif Beki'nin davet aldığını yazdı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar