Erkan Baş'tan Demirtaş'a mavi kazak sözü: Çok yakında buluşunca veririm

Erkan Baş'tan Demirtaş'a mavi kazak sözü:  Çok yakında buluşunca veririm
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, giydiği kırmızı kazağa dair yapılan eleştirilere, "Bence yakışıyor, açık mavisi de var mı" yorumunu yapan Selahattin Demirtaş'a cevap ve söz verdi: Açık mavisini bugün alacağım, çok yakında buluşunca veririm.

Artı Gerçek - Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın giydiği kırmızı kazak bir kaç gündür sosyal medyada konuşuluyor. Piyasada 1.500 lira civarında fiyatı olan kazakla ilgili yapılan yorumlara Edirne'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da esprili bir dille cevap verdi ve "bütün sosyalistleri yaz kış atletle dolaşıyor, sana yakışıyor mu? (Bence yakışıyor, açık mavisi de var mı?)" dedi. Paylaşımına Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı sarayı be eski başbakanlardan Binali Yıldırım'ın ailesine ait büyük servete ait görselleri de ekleyen Demirtaş, "bak gerçek siyasetçiler ne halde yaşıyor, umarım utanıyorsundur" diye sordu.

'AÇIK MAVİSİNİ ALACAĞIM, EMİNİM SANA ÇOK YAKIŞACAK'

Demirtaş'ın bu paylaşımına Erkan Baş da sosyal medya üzerinden paylaşımla yanıt verdi. "Evet, ülke bu haldeyken hala o siyasetçilerin iktidar olmasından çok utanıyorum, bu utançtan en kısa sürede kurtulacağız." diyen Erkan Baş, paylaşımını Demirtaş'a kazak sözü vererek bitirdi: Açık mavisini bugün alacağım, çok yakında buluşunca veririm, eminim sana çok yakışacak.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar