Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: AKP'ye hizmet eden bir piyon olduğunu ortaya koydu

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: AKP'ye hizmet eden bir piyon olduğunu ortaya koydu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki sert açıklamasına, Fatih Altaylı benzer bir yanıt verdi: "Benim ne kadar doğru söylediğimi, kendisinin aslında AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu, bilerek veya bilmeyerek, çok net bir şekilde ortaya koydu."

Artı Gerçek - Fatih Altaylı, "Vatan haini... AK Parti'nin adamı" diyerek ağır suçlamalarda bulunduğu eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine aynı tonda yanıt vermesinin ardından bugün bir açıklamada daha bulundu. Altaylı bir kez daha Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle yüklendi.

KILIÇDAROĞLU'NA DAVA AÇACAK

Kılıçdaroğlu'nun verdiği yanıtla kendisini haklı çıkardığını öne süren Altaylı "AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı. Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarına nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış" dedi. Kılıçdaroğlu hakkında dava açacağını söyledi.

'BUNU KÖPÜRTENLER AKP'LİLER'

Fatih Altaylı'nın, Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki açıklamalarına YouTube kanalında yayımladığı bugünkü videosunda verdiği yanıt şöyle:

"Çok yüzeysiz bir saldırı. Bütün bugüne kadar Fethullahçıların , AKP’lilerin ne kadar ithamı iftirası, ‘çamur at izi kalsın’ı varsa hepsini toplamış söylemiş.

Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Niye? Benim ne kadar doğru söylediğimi, kendisinin aslında AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu, bilerek veya bilmeyerek, çok net bir şekilde ortaya koydu.

Niye? Çünkü bana bugün en fazla saldıran kimler? AKP’li troller. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun bana yönelik o hakaret dolu ve hesabını yargı önünde kesinlikle vereceği o iftiralarının ardından bunu köpürtenler kimler? Yine AKP’liler.

AKP TETİKÇİSİ OLDUKLARINI GÖSTERDİLER

Bugün Kemal Kılıçdaroğlu net bir şekilde AKP’nin tetikçisi olduğunu, ya da en azından kendisi o bilinçte değilse bile etrafında o metni kaleme alanların AKP ile nasıl içli dışlı bir ilişki içinde olduklarını; yanındaki bu iş dünyasına şantajla şunla bunla varlıklarını göstermiş ve Fethullah Gülen Cemaati’ne hizmet etmiş, onlara birtakım imkanlar sağlamış tiplerin ortaklığı ile oraya doğru sürüklenmiş. Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı.

O METNİ KALEME ALMAK MAKUL BİR İNSANIN İŞİ DEĞİL

Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarında nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış. Çünkü o metni kaleme almak makul bir insanın işi değil, o kadar edepsiz ve terbiyesiz bir metin. Ona onu yazdıranlar Türkiye’de bugün olup bitende gelinen durumun da sorumlularıdır.

BANA KİNLERİNİN TEMELİNDE ÖZGÜR ÖZELE VERDİĞİMİZ DESTEK VAR

Bana olan kinlerinin temelinde aslında CHP kurultayı var. CHP kurultayı öncesinde bizim özgür Özel’e verdiğimiz destek var. Çünkü planları şuydu, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermeyeceklerdi, Ankara’da Mansur Yavaş’ı muhtemelen göstermeyeceklerdi, bu konuda tekrar kaybedecekti.

O PLANI BOZMUŞUZ

CHP o planı da anladığım kadarıyla bozmuşuz. Onun öfkesiyle şu anda iktidar tetikçiliğine soyunmuş vaziyette ama bunların hesabını yargıda verecektir.

Şu iyi oldu, ne olduğunu üslubuyla gösterdi. O yazmamıştır ama o yazılanı önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayımlayarak da gösterdi. Bu söylediklerinin çok geçmişlere falan gitmiş, Sabah’tan Hürriyet’ten ayrılmalarıma gitmiş, ondan sonra 20 kere falan konuk oldu, mesajları duruyor bende, çıkarırım utanır. Çıkarmam ama kendisi biliyor bana neler yazdığını."

ALTAYLI NE DEMİŞTİ?

Fatih Altaylı, "Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı, vatan haini” demiş ve "Bilerek ya da bilmeyerek AKP’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek. Bu şuursuzlukla SSK’yı batırmış olabilir, batırdığının da farkına varmaz. Türkiye’den haberi yok, yönetmeye talip. Sen git evini yönet yönetebiliyorsan" suçlamasında bulunmuştu.

KILIÇDAROĞLU NASIL YANIT VERMİŞTİ

Bir önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'nın suçlamalarına aynı tonda yanıt vermiş ve "Kalemi satılık, ruhu satılık... Merkepler adam olur, sen adam olmazsın" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar