Fatih Erbakan, Erdoğan ile yerel seçimi görüştü

Fatih Erbakan, Erdoğan ile yerel seçimi görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı kabul etti. AKP Genel Merkezi'ndeki saat 17.00'de başlayan görüşmede yerel seçim stratejileri konuşuldu. Erbakan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "ittifak" sorusunu yanıtsız bıraktı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir görüşmek gerçekleştiriyor. AKP Genel Merkezi'ndeki kabul saat 17.00'de başladı.

İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti" ifadelerine yer verildi.

Görüşmenin ardından basına açıklama yapan Erbakan, "Hem Gazze'deki durumla ilgili hem de yerel seçimlerle ilgili çeşitli görüş alışverişlerinde bulunduk" dedi.

İTTİFAK SORUSU YANITSIZ KALDI

Erbakan, Ankara ve İstanbul'da 'ittifak' sorusunu yanıtsız bıraktı ve şu aşamada aha fazla açıklama yapmamayı uygun gördüğünü söyledi.

Ankara kulislerinde, Erbakan'ın yerel seçimde destek karşılığında, İstanbul ve Ankara'da birer ilçede kendi adaylarının gösterilmesini talep ettiği konuşuluyordu. AKP'nin bu talebi kabul etmediği de konuşulan iddialar arasında yer alıyordu.

Erbakan asgari ücret tartışmalarında iktidarı eleştirmiş, 2024 bütçesine 'hayır' oyu vereceğini açıklamıştı. Erbakan ayrıca asgari ücrete enflasyonist bir dönemde yılda bir kez zam yapılmasının doğru olmadığını belirtmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar