Gülşah Durbay iddialara yanıt verdi: Kolon kanseriyim, en büyük desteği Özgür Özel ve Didem ablam verdi

Gülşah Durbay, iddialara X'ten video ile yanıt verdi: "Kolon kanseriyim, en büyük teşekkürüm en büyük destek veren Özgür Özel ve Didem ablama. Partimi ve beni çirkin iftiralarla karalamaya çalışanlar hesabını verecek." Özgür Özel yeniden paylaştı.

Artı Gerçek - Manisa'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Duray, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kendisiyle ilgili sosyal medyadan ve bazı sitelerden dolaşıma sokulan iddialara, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak yanıt verdi. Özel paylaşımı yeniden (rt) paylaştı.

Durbay, açıklamasında, hakkındaki çirkin iddialara ilişkin yargıya başvuracağını söyledi. Kolon kanseri nedeniyle tedavi gördüğünü duyuran Durbay, siyasetin kadın bedeni üzerinden dizayn edilmeye çalışılması karşısında dik duracağını ifade etti.

'2 AĞUSTOS'TA BAĞIRSAK OPERASYONU GEÇİRDİM'

Gülşah Durbay, şunları söyledi:

Değerli Manisalı hemşirelerim, 2 Ağustos günü, 2008 yılından beri yaşadığım bir bağırsak rahatsızlığa nedeniyle İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde, doçent doktor Tayfun Biçkin tarafından yapılan bir bağırsak operasyonu geçirdim.

'4 EYLÜL GÜNÜ KOLON KANSERİ OLDUĞUMU ÖĞRENDİM'

Operasyondan sonra yaşadığım sıkıntılardan kurtuldum. Görevimin başına eskisinden daha iyi bir şekilde döndüm. Fakat geçtiğimiz ay 4 Eylül günü gelen patoloji raporunda kolon kanseri olduğumu öğrendim. Gerek ameliyatım gerek ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olması nedeniyle sonuç ne benim ne de doktorlarımın beklediği bir şey değil. Zira az önce de belirttiğim gibi doktorumun da oluruyla son derece sağlıklı bir şekilde şikayetim olmadan görevime başlamıştım.

Teşhis sonrası tüm uzman kadrolarla hem görevimi en güçlü şekilde devam ettirmek hem de en iyi tedaviyi alabilmek adına değerlendirmelerde bulunduk. Tüm süreci şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşmak istiyordum. Fakat kız kardeşim riskli bir hamilelik geçirdiği ve erken doğum riski olması nedeniyle açıklama yapmayı, onun ve doğacak olan yeğenimin sağlığını etkilememesi adına ertelemiştim.

'İLK KEMOTERAPİMİ ALDIM'

Bana alçakça iftiralar atanlar yüzünden dün İzmir Medicana hastanesinde ilk kemoterapimi alırken, ailem bu haberler nedeniyle apar topar İstanbul'a kardeşimin yanına gidip durumu açıklamak zorunda kaldı. Kendi hastalığımı karnı burnunda bebek bekleyen kardeşime kendim açıklayamadım. Kendisiyle konuşamadım. Bunun acısını da asla unutmayacağım. Asla affetmeyeceğim.

'PLANLI ŞEKİLDE İFTİRAYA MARUZ KALDIM'

Ameliyat olduğum günden bu yana organize olmuş hazımsız bir grup tarafından planlı bir şekilde pek çok iftiraya maruz kaldım. Geçtiğimiz gün ise bir alçak tarafından son derece çirkin ipe sapa gelmez, baştan sona yalanlarla dolu bir yazı dolaşıma sokularak ben ailem ve sayın genel başkanım hedef gösterildi, iftiraya uğradı.

'TEK TEK MAHKUM ETTİRECEĞİM'

Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, dünden beri yüzden fazla kişi ve kurum tarafımca mahkemeye verildi. Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup hepsini tek tek mahkum ettireceğim.

Mahkemeye verildiğini öğrenen bazıları derhal yazılarını kaldırdı ve benimle iletişim kurmaya çalışıp özür mesajları gönderdiler. Bu saatten sonra hiçbir özrün ne benim ne de ailemin nezdinde kıymeti yoktur. Hakkımda bu adilce iftiraları atanlar mahkum olacaklardır.

Ne acıdır ki, biz kadınlar bu toplumda sadece fiziki şiddet, taciz ve cinayetle karşı karşıya kalmıyor, böylesi vicdansız, erkek egemen siyasi hesaplaşmalarla da hedef alınıyoruz. Herkes bilsin. Herkes duysun ki bu kirli ve hastalıklı zihniyet yenilmeye mahkumdur.

Dün itibariyle tedavim iki haftada bir kez olacak şekilde başlamış durumda. Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşacak. Bir yandan da bu ne idüğü belirsizlerle bu yaptıklarının hesabını soracağım. Siyasi hırsları için böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet dumanlara meydanı boş bırakmayacağım.

Partimi ve beni böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında en ağır şekilde verecekler.

Değerli hemşerilerim, dünden beri telefonuma sosyal medyama binlerce arama ve mesaj geldi. Bana ulaşamayanlar arkadaşlarımı aradı, hepsi sonsuz desteklerini iletti. Yanımda olduklarını söyledi. 36 yıllık hayatımda hep doğru insanlarla tesadüf etmişim. Kendimle gurur duydum. Bu çirkin iftiraya paye vermeyip bana güç verdiniz. Hastalığımı bilmeden bana büyük moral oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

ÖZEL ÇİFTİNE TEŞEKKÜR: DESTEKLERİNİZİ KALBİMİN ÜZERİNED TAŞIYACAĞIM

En büyük teşekkürüm de hastalığımı öğrendiği günden itibaren bana en büyük desteği veren, yıllardır beraber yol yürümekten onur ve gurur duyduğu değerli genel başkanın sayın Özgür Özel ve kıymetli eşi Didem ablama, desteklerinizi ömrümün sonuna kadar kalbimin üzerinde taşıyacağım.

Değerli dostlarım, kıymetli hemşirelerim sizlerin destekleriyle Manisa tarihinde bir ilki başardık. 36 yaşındayken manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı olma gururunu yaşadım. Yine sizlerin destekleriyle bu illeti de atlatacağım. Şu an kendimi çok daha iyi ve güçlü hissediyorum. Beyaz kağıda yazılı test sonuçlarının bana hastasın demesini umursamadan. Şehzadelere hizmet edecek destekleriniz ve sevgili sayesinde bu hastalığı yeneceğim. Birlikte iyileşecek, birlikte güçleneceğiz. Hepinizi çok seviyorum." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar