Hulusi Akar'ın İsrail tepkisi: Anaların gözyaşları bir gün bunları boğacak

Hulusi Akar'ın İsrail tepkisi: Anaların gözyaşları bir gün bunları boğacak
AKP'li Hulusi Akar, İsrail için şunları söyledi: "Bu bebeklerin, masum insanların ve şehitlerin kanları, diğer taraftan da o annesi için ağlayan çocukların, evladı için ağlayan babaların, anaların gözyaşları bir gün bunları boğacak."

Artı Gerçek - TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsrail'in Gazze'de soykırım yaptığını söyledi.

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şubesi tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Bayezid Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan Akar, "Türkiye'nin Güvenliği; Risk, Tehdit ve Tehlikeler" konulu bir sunum yaptı.

Akar, mektup yazarak, yürüyüş yaparak veya sosyal medyada paylaşım yaparak Gazze'deki katliama sessiz kalınmaması gerektiğini anlattı.

'BİR GÜN HER ŞEYLERİNİ KAYBEDECEKLER'

Akar, Gazze'deki yaşanan durumun bir savaş olmadığına değinerek, şu ifadeleri kullandı:

"Filistin-İsrail savaşı demeyin. Bu bir katliam. İsrail katliamı, Gazze katliamı, İsrail soykırımı, Gazze soykırımı. Bu bir alçaklık, namussuzluk, şerefsizlik ve seviyesizlik. Bu insanlık dışı bir şey. Burada savaş yok. Savaş iki ordu arasında olur. Bunlarda tank, top, tüfek en son otelde nükleer silah da çıktı İsrail'de. Karşıda, Gazze'de ne var? Sapan taşı var. Utanmaz, ahlaksızlar, seviyesizler, bebek katilleri. Bu vicdansızlar, bu ahlaksızlar kaybedecekler. Buna inanın. Bunlar kaybedecekler. Bunlar her gün bir şeylerini kaybediyorlar ve Allah'ın izniyle sizlerin de milletimizin yardımı ve desteğiyle de bir gün gelecek her şeylerini kaybedecekler." diye konuştu.

Akar, egemen, bağımsız ve toprak bütünlüğü olan Filistin'in bütün ülkeler tarafından tanınması gerektiğini söylerken de, şöyle konuştu:

"Bu bebeklerin, masum insanların ve şehitlerin kanları, diğer taraftan da bunların yakınlarının, o annesi için ağlayan çocukların, evladı için ağlayan babaların, anaların gözyaşları bir gün bunları boğacak. Bundan da emin olun. Bunların kendilerine göre hesapları var. Allah'ın da bir hesabı var.

'ALLAHSIZ, KİTAPSIZLAR'

Bu Allahsız, kitapsızların yaptığı şey bu. Bunu görün. Dolayısıyla düşünürken, hissederken, çalışırken, konuşurken bu şekilde konuşmak lazım. Bunlar bebek, kedi yavrusu değil. Kuvözde çocuklar çırpına çırpına ölüyor. Oda kamerası da bunu çekiyor. Bunun mutlaka hesabı sorulmalıdır. Hesabı inşallah sorulacak. Allah bunların müstahakını verecektir diye düşünüyorum." (AA)

Öne Çıkanlar